Το σύστημα δικαιοσύνης στο ψευδοκράτος καταγγέλλει ο «δικαστής» Ρεϊνάρ


Στις πιέσεις και τις απειλές εναντίον του και εναντίον των «δικαστών» Unknown-6αναφέρεται σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο παραιτηθέντας «δικαστής» Τατζάν Ρεϊνάρ, ο οποίος θεωρεί ότι η περίοδος της εκδίκασης της υπόθεσης που αφορούσε τις επιθέσεις κατά της εφημερίδας «Αφρίκα» αποτελεί ένα «μαύρο στίγμα» στην ιστορία της δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρεϊνάρ ήταν ο «δικαστής» που εκδίκασε την υπόθεση των επιθέσεων εναντίον της εφημερίδας «Αφρίκα» και ο οποίος δέχτηκε απειλές εναντίον της ζωής του. Επίσης εκδίκαζε μέχρι και την παραίτησή του, τον περασμένο μήνα, την υπόθεση κατά του Σενέρ Λεβέντ για τα πρωτοσέλιδα και τις γελοιογραφίες στην εφημερίδα «Αφρίκα» εναντίον του Τούρκου Προέδρου και την τουρκική επίθεση στο Αφρίν της Συρίας.

Στο θέμα της ανάρτησης του Ρεϊνάρ, αναφέρονται σημερινά πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα στα τ/κ ΜΜΕ, σημειώνοντας ότι ο «δικαστής» έγραψε στην ανάρτηση του ότι δεν υπάρχει λόγος και καμία σημασία να συνεχίσει το καθήκον του λόγω της κατάστασης στον τομέα της δικαιοσύνης στο ψευδοκράτος.

Ο κ. Ρεϊνάρ κάνει ακόμα αναφορά στις πιέσεις που δέχτηκε ως «δικαστής» στην υπόθεση επιθέσεων κατά της «Αφρίκα» καταγγέλλοντας το σύστημα το οποίο δέχεται παρεμβολές για την εφαρμογή της δικαιοσύνης.