Eπιμένω ότι η γη γυρίζει!

Toυ Νίκου Κατσουρίδη

images-2 copyΕπιμένω ότι στις 15  Ιουλίου έγινε πραξικόπημα από την Ελληνική Χούντα και την ΕΟΚΑ Β΄ με την προτροπή και στήριξη Άγγλο-αμερικανικών κύκλων.

Επιμένω ότι ο ήλιος ανατέλλει από την Ανατολή!

Επιμένω ότι η Τουρκία στις 20 Ιουλίου 1974 εισέβαλε παράνομα στην Κύπρο και έκτοτε κατέχει το 37% του εδάφους της και είναι ο κύριος αίτιος που δεν λύνεται το Κυπριακό.

Επιμένω ότι ο ήλιος Δύει στη Δύση!

Επιμένω ότι η Δύση ποτέ από το 1974 δεν έκανε αυτά που μπορούσε για να συνετίσει την Τουρκία αλλά αντίθετα πιέζει εμάς.

Επιμένω  ότι τα νερά των ποταμών δεν γυρίζουν πίσω!

Επιμένω ότι η υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της, της Ανεξαρτησίας και Κυριαρχίας της Πατρίδας είναι Πατριωτισμός και τίποτα άλλο.

Επιμένω ότι το φως  είναι το αντίθετο από το σκοτάδι!

Επιμένω ότι η σωστή λύση του κυπριακού σημαίνει λύση που να διασφαλίζει τα ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα όλων των κατοίκων της και να εξασφαλίσει την Ενότητα Κράτους με λειτουργικότητα Λαού, τη μια και μόνη Κυριαρχία, Ιθαγένεια και Διεθνή Προσωπικότητα, και οποιαδήποτε μορφή επικυριαρχικής παρουσίας.

Επιμένω ότι οι πλανήτες γυρίζουν γύρω από τον Ηλιο!

Επιμένω ότι αυτή  η γη, αυτή η Πατρίδα ανήκει μόνο στους νόμιμους κατοίκους της.

Επιμένω ότι όλοι μια μέρα θα πεθάνουμε!

Επιμένω ότι όλες οι μορφές διχοτομικής λύσης στο κυπριακό, περιλαμβανομένης αυτής των δύο κρατών είναι θάνατος για την Κύπρο.

Επιμένω ότι τη νύκτα διαδέχεται η ημέρα!

Επιμένω ότι Ε/κ και Τ/κ κάναμε λάθη και εγκλήματα σε βάρος του τόπου μας αλλά μπορούμε στηριγμένοι σε Διεθνώς παραδεκτές αρχές και αξίες να ζήσουμε μαζί και να αφήσουμε πίσω μας μια Πατρίδα και Ένα Λαό ενωμένο, που να ζει σε ειρήνη, ευημερία, δημοκρατία και ελευθερία!