Σε διαθεσιμότητα δυο μέλη της Αστυνομίας που φέρεται να επιδίδονταν σε ηλεκτρονικό τζόγο στο σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ

Με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας, τέθηκαν σήμερα σε διαθεσιμότητα δυο μέλη της δύναμης, τα οποία βρίσκονταν μεταξύ των 29 προσώπων που εντοπίστηκαν χθες βράδυ στο Σωματείο του Απόλλωνα και που φέρεται να επιδίδονταν σε ηλεκτρονικό τζόγο.imagew-5.aspx

Συγκεκριμένα, πρόκειται για λοχία και αστυνομικό που υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού και οι οποίοι εντοπίστηκαν να κρύβονται με τους υπόλοιπους θαμώνες , κατά την έφοδο των μελών του ΟΠΕ Λεμεσού.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας, έδωσε αμέσως οδηγίες ώστε τα δυο μέλη της Αστυνομίας να τεθούν υπό διαθεσιμότητα, ενώ θα ασκηθεί εναντίον τους πειθαρχική και ποινική δίωξη, προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

Στο μεταξύ δεν έγινε κατορθωτό να ανοιχθεί το μεγάλο χρηματοκιβώτιο που εντοπίστηκε χθες βράδυ στο Σωματείο του Απόλλωνα και το οποίο αποτελεί τεκμήριο στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης ηλεκτρονικού τζόγου, για την οποία τέθηκε σήμερα, υπό 6ήμερη κράτηση, ο 46χρονος διαχειριστής του υποστατικού.

Όπως ανέφερε  ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, παρά τις προσπάθειες που έγιναν από ειδικούς εταιρείας που κλήθηκαν στο Σωματείο, δεν έγινε κατορθωτό να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, ενώ ούτε ο διαχειριστής του χώρου συνεργάζεται με τους αστυνομικούς ανακριτές προς το σκοπό αυτό.

Ως εκ τούτου, συνέχισε, το χρηματοκιβώτιο θα παραμείνει φρουρούμενο στο Σωματείο και αύριο θα γίνει εκ νέου προσπάθεια παραβίασης του.

Υπενθυμίζεται πως η Αστυνομία πραγματοποίησε, γύρω στις 10 χθες βράδυ, επιχείρηση στο Σωματείο του Απόλλωνα, όπου εντόπισε 66 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα τσαντάκι μέσης με 4,950 ευρώ καθώς και ένα δίσκο καταγραφής δεδομένων. Κατά την έξοδο της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν κρυμμένα στην εξωτερική πλευρά του υποστατικού 29 πρόσωπα, 11 άνδρες και 18 γυναίκες, τα οποία οδηγήθηκαν για ανάκριση στο ΤΑΕ Λεμεσού.

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών ανακριτών βρίσκεται και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο ήταν τοποθετημένο σε γειτονικό κτίριο, ωστόσο λειτουργούσε για λογαριασμό του διαχειριστή του Σωματείου.