Ελεύθερος ο σύζυγος τη 46χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Γεροσκήπου

 

Ανακρίθηκε και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος αργά χθες ο σύζυγος  της 46χρονης Βουλγάρας που εντοπίστηκε από πολίτη θανάσιμα τραυματισμένη σε γεωργική περιοχή της Γεροσκήπου, αφού δεν προέκυψε μέχρι στιγμής οτιδήποτε εναντίον του.imagew-6.aspx

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό του  οδηγήθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου.

Ανακρινόμενος  ανέφερε πως μαζί με την 46χρονη διαμένουν μαζί τα τελευταία 5 περίπου χρόνια ωστόσο στην Πάφο ήρθαν πριν από 15 με 20 μέρες με σκοπό να εργαστούν .

Είπε ακόμη στους ανακριτές  πως  ο ίδιος είδε για τελευταία φορά την 46χρονη λίγο πριν μεταβεί για την εργασία του ενώ η συμβία του ακολούθως, όπως του είχε αναφέρει, θα πήγαινε για εξεύρεση εργασίας.

Οι εξετάσεις για την εξιχνίαση της υπόθεσης αναμένεται να συνεχιστούν σήμερα  με την συνδρομή και μελών της εγκληματολογικής υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Πάντως υπάρχουν εύλογες υποψίες πως η 46χρονη είναι θύμα εργατικού ατυχήματος και μεταφέρθηκε τραυματισμένη εκεί όπυ ανεβρεθηκε προκειμένου οι άγνωστοι εργοδοτες της να μην υποστούν  συνέπειες για έλλειψη μέτρων ασφάλειας στους χώρους εργασίας.

Σημειώνεται πως νεκροτομή επί της σορού της 46χρονης αναμένεται να διενεργηθεί σήμερα στις 10:00 το πρωί στο νεκροτομείο Πάφου από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.

Αυτοψία στην σκηνή διενήργησε το απόγευμα  χθες η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέτα ενώ στην συνέχεια εξέτασε  τη σορό του θύματος.