8ημερη κράτηση στον ύποπτο για απόπεια φόνου 27χρονου στη Λευκωσία

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης, εξέδωσε την Τρίτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον του 33χρονου που συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου.imagew

Η απόπειρα φόνου, διαπράχθηκε γύρω στη 1.30π.μ. ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία.
Το θύμα της απόπειρας, ένας 27χρονος, είχε μεταφερθεί ξημερώματα Κυριακής στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, τραυματισμένος. `Εφερε πολλαπλά τραύματα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ ο 27χρονος βρισκόταν έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία, άγνωστο πρόσωπο τον προσέγγισε και τον άρπαξε με τα χέρια. Ταυτόχρονα, δεύτερος άγνωστος φέρεται να του κατάφερε πολλαπλά κτυπήματα με μαχαίρι σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Για την υπόθεση η Αστυνομία αναζητά έναν 19χρονο, και συγκεκριμένα για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και μαχαιροφορίας.

Ο καταζητούμενος, σύμφωνα με την Αστυνομία, που εξέδωσε και ανακοίνωση με την φωτογραφία του, ονομάζεται ABANOUB TOBA FATHY REZK, είναι 19 χρόνων, αιγυπτιακής καταγωγής, κάτοικος Λευκωσίας και περιγράφεται ως ύψους 1.75 μέτρων, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα κοντά μαλλιά και ελαφρύ μούσι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλ. 22-802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.