Το ΑΠΟΕΛ ακύρωσε με Κ.Αερογραμμές και πάει Άμστερνταμ με Aegean!

pegasus_LARGE_t_143761_105793886_type11291

Απροσμέτρητο το πλήγμα που δέχεται ο εθνικός αερομεταφορέας λόγω των πληροφοριών περί επεικείμενου κλεισίματος

 

Aπροσμέτρητο είναι το πλήγμα που δέχονται οι Κυπριακές Αερογραμμές λόγω των καθημερινών πληροφοριών   που διαδίδουν πρώτοι και καλύτεροι οι αρμόδιοι Υπουργοί οι οποίοι αφήνουν εντελώς ανοικτό το ενδεχόμενο για επικείμενο κλείσιμό τους και όχι μόνο. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, η οποία πρόκειται να ταξιδέψει στο Αμστερνταμ για το προγραμματισμένο παιγνίδι της με τον Αγιαξ Ολλανδίας. Για το σκοπό αυτό, όπως έγκυρα πληροφορείται η E-shocknews .com το Σωματεο είχε έλθει αρχικά σε προκαταρτική συμφωνία με τις Κυπριακές Αερογραμμές για να μεταφέρει την ομάδα και τους οπαδούς στον εν λόγω προορισμό με έκτακτη πτήση.

Ωστόσο φαίνεται πως η αμφιβολία για το μέλλον της Εταιρείας και το ενδεχόμενο ξαφνικού θανάτου της , το οποίο δεν απέκλεισε όταν ρωτήθηκε σχετικά σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Τύπο ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Εργων, έκαναν τη διεύθυνση του ποδοσφαιρικού σωματείου να αποσύρει το ενδιαφέρον του. Μάλιστα οι παράγοντες του ΑΠΟΕΛ στράφηκαν προς την Aegean,με την οποία όπως πληροφορούμαστε έχει συναφθεί ήδη συμφωνία για την έκτακτη πτήση μεταφοράς της ομάδας προς και από το Αμστερνταμ. Αυτή η κίνηση που συζητείται ευρέως ανάμεσα στο προσωπικό έχει πραγματικά προκαλέσει σοβαρή απογοήτευση και επιβεβαιώνει ότι τα πράγματα οδηγούνται προς την κατεύθυνση που αποφάσισαν η κυβέρνηση με τη σύμφωνο γνώμη του προέδρου του ΔΗΣΥ.

Είναι αποκαρδιωτικό αυτό που συμβαίνει, γιατί   κάποιοι έβαλαν τα χέρια τους και έβγαλαν τελείως τα μάτια μιας εταιρείας που και ρόλο έχει και μέλλον και προοπτική. Αντί να την στηρίξουν την ρήμαξαν και θέλουν να την δώσουν στο πιάτο σε αυτούς που προαποφάσισαν εδώ και πολύ καιρό, μας δήλωσαν υπάλληλοι των ΚΑ που θέλησαν να παραμείνουν ανώνυμοι.