Οψιμη ευαισθησία για το νεποτισμό και τα σκάνδαλα που χρονολογούνται(!)

Απομυζούσαν λέει ,πρώην Συνεργατική στη Λάρνακα για 50 και πλέον χρόνια πατέρας, γιος και εγγονός. Σύμφωνα με καταγγελία της Ελεγκτικής Υπηρεσία στον Γενικό Εισαγγελέα, οι τρεις έκοβαν και έραβαν θέσεις εργασίας, παχυλούς μισθούς, ωφελήματα και αποζημιώσεις με την έγκριση της αρμόδιας Επιτροπής της Συνεργατικής.images-2
Ωραία για 50 χρόνια τωρα θυμήθηκαν πως ο νεποτισμός είναι βαθειά ριζωμένος στο πολιτικό μας σύστημα; Από παππού σε εγγονό λοιπον η εν λόγω συνεργατική που δεν την κατονομάζουν ανκαι φημολογείται ευρέως πως πρόκειται για την πρώην Συνεργατική Μακράσυκας.
Ο δεύτερος κατά ηλικία (δηλδή ο πατέρας που  διαδέχθηκε τη θέση του γραμματέα από τον πρώτο (δηλδή τον πατέρα του και παππού του τρίτου(δηλαδή του εγγονού ),  αφυπηρέτησε πρόωρα το 2011, ύστερα από 24 χρόνια υπηρεσίας. Παρέλαβε παχυλή και αφορολόγητη αποζημίωση, κατόπιν γνωμάτευσης του τότε διευθυντή του Τμήματος Εσωτερικών Προσόδων και έγκρισης της Επιτροπής της Συνεργατικής.
Την αμέσως επόμενη ημέρα, ο εν λόγω συνταξιούχος (ο γιός δηλαδή του πρώτου και πατέρας του τρίτου) προσελήφθη ξανά στο Συνεργατικό ίδρυμα ως ειδικός σύμβουλος με μισθό και ωφελήματα που ανέρχονταν στις €120.000 ετησίως.
Επιπρόσθετα απολάμβανε 13ο, μηνιαίο επίδομα παραστάσεων 1.500 ευρώ, κάλυψη τηλεφωνημάτων, παροχή αυτοκινήτου, ασφάλεια ζωής και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Στην κενωθείσα θέση του γραμματέα διορίστηκε αμέσως ο γιος του, κληρονομώντας και τον παχυλό μισθό του πατέρα του. Σύμφωνα με τον Γενικό Ελεγκτή, ο πατέρας αποχώρησε από τη θέση του ειδικού συμβούλου, λαμβάνοντας αποζημίωση επιπλέον €70.000, ενώ ο γιος του, υπέβαλε την παραίτηση του από το Συνεργατικό ίδρυμα το 2015.Και σφαλώς πήρε και αυτός αποζημιώσεις.
Και όλα αυτά ήταν άγνωστα; Πώς τα θυμήθηκαν τώρα όλοι, Ελεγκτική Υπηρεσία , κόμματα, υποψήφιοι, ΜΜΕ  και σκίζουν τα ιμάτια τους από ιεράν αγανάκτησην και υποκρισίαν;
Ο νεποτισμός καλά κρατεί με το αζημείωτο βεβαίως για όσους τον προωθούν με θρησκευτικήν ευλάβειαν.
Μαφάλντα
Ο Σόιμπλε, ο Αναστασιάδης και ο Χριστόφιας
Ωστε έτσι λοιπόν, βγηκε ο καταγέλαστος Σόιμπλε και imagew-9.aspxεξέφρασε τον θαυμασμό του για τον απερχόμενο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη επειδή είχε την «τόλμη» και κούρεψε μαζικά τους καταθέτες.Και κορδώνουν εκεί στο Συναγερμό οι ηγέτες του σαν γύφτικα σκεπάρνια…
Βέβαια η γριά αλεπού ο Σόιμπλε προφανώς αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες του Ν.Αναστασιάδη  να πείσει τους ψηφοφόρους γιατί έκατσε σαν υπάκουο παιδί και άφησε τις λύκαινες να κουρέψουν τους Κύπριους καταθέτες, είπε να φορτώσει τις ευθύνες  στον προκάτοχο του.Δηλαδή τον Δ.Χριστόφια.Ετσι κατάντησεν ο τελευταίος η συτζιά του μαύρου.
Μαφάλντα 
Ο Πρόδρομος και η ωραία Αννίτα
Μαύρες πρελέζες έβαλε ο εκπρόσωποςimages-2 Τύπου του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Προδρόμου μόλις ανακοινώθηκε και επίσημα από το Προεδρικό πως η βουλευτίνα του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου θα είναι η εκπρόσωπος Τύπου του απερχόμενου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη ο οποίος (ακατάχνωτα) επαναδιεκδικεί..
Κανένας βέβαια δεν ξέχασε τι έλεγε ο Φούλης στον Πρόδρομο να λέει όταν ο εκλεκτός τους δεν πέρασε στις προκριματικές για υποψήφιος βουλευτής και πως  η ωραία Αννίτα όφειλε να παραιτηθεί γιατί η Βουλή είναι σοβαρό σώμα και όχι πασαρέλλα για καλλιστεία.
Τώρα η Αννίτα πετά Πρόδρομε .
Τι φταις και συ κακόμοιρε όταν λειτουργείς ως his master voice!!!
Αχ-Βαχ