Συλλυπητήρια για το θάνατο Δημήτρη Παπαδημήτρη

 

Κόμματα και ορανώσεις με ανακοινώσεις τους εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους για ο θάνατο του Δ.Παπαδημήτρη.

Το ΔΗΚΟ

Ο Πρόεδρος, τα στελέχη και τα μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο του δημοσιογράφου, θεατράνθρωπου και συγγραφέα, Δημήτρη Παπαδημήτρη.

Ο αείμνηστος Δημήτρης Παπαδημήτρης υπηρέτησε τη δημοσιογραφία για πολλά χρόνια και μέχρι πρότινος αρθρογραφούσε, καυτηριάζοντας με τη πένα του τα κακώς κείμενα.

Ήταν ο πατέρας της σύγχρονης πολιτικής σάτιρας.

Προσέφερε πολλά στο θέατρο, ως θεατρικός συγγραφέας και ως θιασάρχης.

Τα κυπριακά γράμματα είναι πιο φτωχά μετά το θάνατο του Δημήτρη Παπαδημήτρη.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η Αλληλεγγύη

Ο θάνατος του καταξιωμένου δημοσιογράφου και θεατρικού συγγραφέα Δημήτρη Παπαδημήτρη σήμερα τα ξημερώματα, άφησε φτωχότερη την κυπριακή δημοσιογραφία.

Ο Λυσιώτης δημοσιογράφος θα μείνει για πάντα χαραγμένος στη μνήμη μας, για την ηθική με την οποία υπηρέτησε τόσα χρόνια τη δημοσιογραφία του νησιού μας.

Η Αλληλεγγύη αποτίει φόρο τιμής στον Δημήτρη Παπαδημήτρη και εκφράζει τα συλλυπητήρια της προς την οικογένεια και τους οικείους του.

Το ΑΚΕΛ

Το ΑΚΕΛ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο του δημοσιογράφου και θεατρικού συγγραφέα Δημήτρη Παπαδημήτρη. Ο αποθανών υπηρέτησε τη δημοσιογραφία και την επιθεώρηση για πάνω από 60 χρόνια προσφέροντας σημαντικότατες υπηρεσίες στον τόπο. Το ΑΚΕΛ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Δημήτρη Παπαδημήτρη. Ας είναι αιώνια η μνήμη του.