Ο ΔΗΣΥ απαντά σε Νικόλα Παπαδόπουλο και ΔΗΚΟ

«Αντί να κατηγορούν, ας τοποθετηθούν Νικόλας Παπαδόπουλος και ΔΗΚΟ» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Εκπρ. Τύπου του ΔΗΣΥ, Πρ. Προδρόμου και τους καλεί να απαντήσουν «αν συμφωνούν με την έκκληση Κοτζιά για να κρατήσουμε το κεκτημένο του Κραν Μοντανά».Unknown-4

Στην ανακοίνωση του ΔΗΣΥ αναφέρεται:

«Με σημερινή ανακοίνωσή του, το ΔΗΚΟ επικρίνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για «διαφορά πολιτικής προσέγγισης και απουσία συντονισμού με την Ελλάδα».

Εάν κάποιος  διαφωνεί και έχει βρεθεί αντιμέτωπος με την πολιτική και της Ελλάδας, τόσο στη διάσκεψη της Γενεύης όσο και σε εκείνη του Κραν Μοντανά, αυτός είναι ο κ.Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σημαντική διπλωματική επιτυχία της πλευράς μας, έβλεπε η ελληνική κυβέρνηση. Για καταστροφή και μέγα σφάλμα μιλούσε και μιλά ο κ.Παπαδόπουλος.

Για να μην υπάρχει όμως καμία αμφιβολία και για τη συνέχεια, θα ήταν καλό να τοποθετηθούν τόσο ο κ.Νικόλας Παπαδόπουλος όσο και το ΔΗΚΟ:
Συμφωνούν με την έκκληση του κ.Ν.Κοτζιά για να διατηρήσουμε και να χτίσουμε πάνω στο κεκτημένο του Κραν Μοντανά;

Αυτό το κεκτημένο στο οποίο αναφέρθηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, που είναι κεφαλαιώδους σημασίας αφού αφορά την κατάργηση εγγυήσεων-επεμβάσεων και αποχώρηση των στρατευμάτων της Τουρκίας, είναι αποτέλεσμα των πρωτοβουλιών και της πολιτικής Αναστασιάδη, ο οποίος έφερε την Τουρκία στο τραπέζι των Ηνωμένων Εθνών αντιμέτωπη με τις ευθύνες της και αποδόθηκε σε μεγάλο διπλωματικό αγώνα μαζί και σε πλήρη συμφωνία με την Ελλάδα, για το τέλος της τουρκικής κατοχής.»