Παρανόμησε και ο γ.γ. του ΑΚΕΛ;

Αν αληθεύουν οι ισχυρσμοί του Νίκου Αναστασιάδη ότι φάκελο imagew-1.aspxμε το λεγόμενα  απόρρητα έγγραφα του Εθνικού Συμβουλίου έστειλε και στον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Αντρο Κυπριανού να αντιληφθούμε ότι παράνομα ενήργησε και ο Αντρος  παραλαμβάνοντας ένα έγγραφο που δεν έπρεπε; Οταν η ηγεσία του ΑΚΕΛ κατηγορεί τον Πρόεδρο ότι παράνομα διέρρευσε τα έγγραφα σε 60 οπαδούς και φίλους να αντιληφθούμε ότι ο Αντρος είναι μεταξύ των οπαδων ή των φίλων;

Οταν γίνεται μια παράνομη πράξη εκείνος που παραλαμβάνει το αντικείμενο της παρανομίας αυτής παρανομεί ή όχι;

Μύλος η υπόθεση.Τώρα που τέλειωσαν τα μπάνια του λαού και εισήλθαμε στον καύσωνα της προεκλογικής θα ακούσουμε πολλά.Για όσους δεν αντέχουν υπάρχουν και ωτοασπίδες.

 

Μαφάλντα

 

Είμαστε για τα καρναβάλια…images

Γίνονται σκέψεις όπως η ημερομηνία των προεδρικών εκλογών μετακινηθεί προκειμένου να μην συμπέσει με τα Καρναβάλια που το 2018 θα είναι 18 Φεβρουαρίου. Αν αυτός ο λαός προτιμήσει το θέαμα των Καρναβαλιών από την πολιτική υποχρέωση του να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα , τότε είμαστε μόνο για τα καρναβάλια  και τα παναϋρκα.

Οσο για εκείνους που λένε να γίνουν καθημερινή για να εκσυγχρονιστούμε ιμίσηι μου με τους Ευρωπαίους φαίνεται δεν γνωρίζουν την κυπριακή πραγματικότητα.Ενας μεροκαμαθκιαρης που έχει να τελειώσει μια δουλειά και βιάζεται σίγουρα θα πάει στη δουλειά του για να μπορέσει να βγάλει τον επιούσιον.Το κριτήριο δεν πρέπει να είναι πάντοτε και μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι καλοβολεμένοι που δεν έχουν να σκεφτούν τίποτε καθότι βρεξει χιονίσει, αργία ή μη ο μισθός θα καταβληθεί στο ακέραιον.Ενώ στον ιδιωτικό τομέα οι εργασιακές συνθήκες είναι άγριες και βάρβαρες για όσους δεν το ξέρουν.

Αχ.