Γιατί πάει Αθήνα ο Αντρος Κυπριανού;

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού θα αναχωρήσει αύριο Δευτέρα,  για Αθήνα για να συναντήσει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στο Μέγαροcache_728x3000_Analog_medium_406710_132096_1362017Μαξίμου και το επίκεντροο της συζήτησης τους θα ειναι η  κατάσταση στο Κυπριακό .Ο Α.Κυπριανού θα μεταβεί στην Αθήνα μετά 
την συνεδρίαση στην Λευκωσία του Εθνικού Συμβουλίου και κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι  έξω φρενών με τον Ελληνα ΥΠΕΞ και για τις θέσεις που διατύπωνε στη διάσκεψη για το κυπριακό στο Κραν Μοντανά.

Γιατί πηγαίνει άραγε ο θυμωμένος Αντρος τρεκτός πηδηκτός στην Αθήνα;

Να μαντατέψει τον Κοτζιά;

Θα μπορέσει ο Αλέξης να περιορίσει τον Νίκο Κοτζιά ο οποίος εκτιμάτα απεριόριστα σε Κύπρο και Ελλάδα για τις θέσει αρχών που διατύπωσε και στις δύο διασκέψεις για το Κυπριακό;Μπα ,ο Τσίπρας με τόσα μνημόνια, έχασε τον μπούσουλα.Το κυπριακό είναι καυτή πατάτα και δεν τολμά  να συγκρουστεί με τον Κοτζιά.

Αλλωστε ο Αντρος εν παναύριν που τελειώνει…Το ξέρουν όλοι εκτός από τον ίδιο φαίνεται!!!

Γι’ αυτό και εσχάτως χάνει την ψυχραιμία του και  όταν ενοχλείται παίρνει τηλέφωνα δεξιά αριστερά καταγγέλλοντας , μαντατεύοντας  και ότι κολλήσει.

Πάντως όσοι μπορούν να διαβάσουν πίσω από τις γραμμές των δηλώσεων των αξιωματουχων του ΑΚΕΛ μετά την κατάρρευση των συνομιλιών αντιλαμβάνονται τις διαφωνίες ΑΚΕΛ με τον Ελληνα ΥΠΕΞ .Απλά δεν έχουν την τόλμη να το πουν δημοσίως .

Και ο λόγος είναι  προφανής. Θα τους κράξουν.

Βιξ-Βαξ

Να βάλουν υποτίτλους κάτω από τις ανακοινώσεις τους

Τι υπονοεί με τη δήλωση του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Γ.Λουκαίδης όταν σημειώνει:  «είναι αποφασιστικής σημασίας τα Ηνωμένα Έθνη και η Ευρωπαϊκή Ένωση να έχουν την ίδια εκδοχή με τον πρόεδρο Αναστασιάδη για τους λόγους κατάρρευσης της διαδικασίας στην Ελβετία…”Και γιατί λέει πως “το αντίθετο, θα έχει αρνητικότατες παρενέργειες, πέραν των όσων διαλαμβάνει η συνέχιση της κατοχής»;

Και γιατί επι δύο  συνεχείς μέρες διερωτάται: «πώς είναι δυνατόν, με βάση την εκδοχή του προέδρου Αναστασιάδη, η Τουρκία να βρισκόταν σε ευθεία και απόλυτη σύγκρουση με το πλαίσιο Γκουτέρες, αλλά ο τελευταίος, την επόμενη μέρα να χαιρέτησε την ισχυρή δέσμευση της Τουρκίας στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων».

Ρε μπας και θέλουν να βγάλουν από τη μύγα ξίγκι και να θέλουν να αποενοχοποιήσουν την αδιαλλαξία της Τουρκίας;

Παρακαλούνται να βαζουν  υποτίτλους στις δηλώσεις και ανακοινώσεις τους για να μην υπάρχουν περιθώρια παρερμηνειών και παρεξηγήσεων .

Αχ.