Τρεις Κύπριοι και ένας Σύρος συνελήφθησαν για την απαγωγή του 4χρονου κοριτσιού

Τέσσερα άτομα, τρεις Κύπριοι και ένας Σύρος, συνελήφθησαν αργά χθες βράδυ imagew-2.aspxαπό την Αστυνομία για την υπόθεση απαγωγής του τετράχρονου κοριτσιού που σημειώθηκε χθες το πρωί έξω από νηπιαγωγείο στη Λευκωσία.

Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι από τα τέσσερα άτομα ορισμένα συνελήφθησαν εντός της περιοχής της πρωτεύουσας και άλλα στην επαρχία Λευκωσίας και για τον εντοπισμό τους φαίνεται να προέκυψε μαρτυρία.

Οι τέσσερις συνελήφθησαν βάση δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Οι συλληφθέντες είναι ηλικίες 44, 47, 39 και 33 ετών.

H τετράχρονη Marie-Eleni Grimsrud,βρίσκεται μαζί με τον πατέρα της  Torkel Grimsrud, o οποίος παραδέχθηκε μέσω του δικηγόρου του ότι αυτός οργάνωσε την απαγωγή και ανέφερε ότι το παιδί είναι μαζί του.
Ο πατέρας της τετράχρονης εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης,προσπάθησε ακόμα δύο φορές να την απαγάγει στο παρελθόν. Μία το 2015 στη Νορβηγία και μία το 2016 στην Κύπρο. Η χθεσινή απαγωγή απέδειξε πως δεν εγκατέλειψε τον στόχο του, ενώ για το θέμα τα Νορβηγικα ΜΜ.Ε δίνουν εκτενή προβολή δημοσιεύοντας δηλώσεις της μητέρας της 4χρονης και του δικηγόρου της Λάρη Βραχίμη.