Σε ρήξη ανευρύσματος κοιλιακής αορτής οφείλεται ο θάνατος του Αντώνη Καρά

Σε ηλικία 70 ετών έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής ο Αντώνης Καράς πρώην βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αμμοχώστου μέχρι και το 2006.images-2

Ο Αντώνης Καρράς, γεννήθηκε το 1947 στο Παραλίμνι και μετά την θητεία του στην Εθνική Φρουρά, σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πολιτικές Επιστήμες στην Πάντειο Ανωτάτη Σχολή Αθηνών.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους, ο οποίος διενήργησε σήμερα τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 70χρονου Αντώνη Καρά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ο θανατος του οφείλεται σε ρήξη ανευρύσματος κοιλιακής αορτής.

Υπενθυμίζεται ότι χθες γύρω στις 2.30 το μεσημέρι ενώ ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ βρισκόταν στην αυλή της κατοικίας του στο Παραλίμνι έχασε τις αισθήσεις του.

Ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου ο επί καθήκοντι γιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου επιθεώρησαν τη σορό χωρίς να εντοπίσουν οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις και αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

Ο Αντώνης Καράς ήταν ιδρυτικό στέλεχος του ΔΗΣΥ και διετέλεσε και αντιδήμαρχος Αμμοχώστου. Εισήλθε στη Βουλή το 1993 ως πρώτος επιλαχών μετά τηνεκλογή του Γλαύκου Κληρίδη στις προεδρικές εκλογές και την υπουργοποίηση της Κλαίρης Αγγελίδου.

Επανεξελέγη στη θέση του βουλευτή στις εκλογές του 1996 και 2001. Την περίοδο 2004-2006 διετέλεσε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος.

Καταλείπει σύζυγό, μια κόρη και ένα γιο.

Λεπτομέρειες της κηδείας θα ανακοινωθούν αργότερα.