Ενα νέο καφέ αφιερωμένο στον Πούτιν

Οι θαυμαστές του Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν πλέον το τέλειο μέρος για να πιούν στην υγειά του Ρώσου ηγέτη, σε ένα καινούριο καφέ αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτόν.newego_LARGE_t_1101_54663583_type13145

Καλώς ήρθατε στο απίστευτα πατριωτικό «President Café» στην ανατολική Σιβηρία, που βρίσκεται περίπου 4.000 χιλιόμετρα από τη Μόσχα, όπου το πρόσωπο του Πούτιν καλύπτει τους τοίχους ενώ το χαμογελαστό πρόσωπο του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα κοσμεί το… χαρτί τουαλέτας.

Ζωγραφιστές εικόνες του Ομπάμα, καθώς και τον Ντέιβιντ Κάμερον και της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, χαιρετούν τους επισκέπτες στην τουαλέτα ενώ τα πατάκια έχουν την σημαία των ΗΠΑ.95354397_An_employee_of_the_President_Cafe_straightens_portraits_of_Vladimir_Putin_hanging_on_th-large_trans++qVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfSVWeZ_vEN7c6bHu2jJnT8

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να ποζάρουν για φωτογραφίες δίπλα 95354403_Visitors_stand_on_rugs_depicting_the_US_flag_in_a_toilet_at_the_President_Cafe_in_Krasn-large_trans++eo_i_u9APj8RuoebjoAHt0k9u7HhRJvuo-ZLenGRumAσε μια εικόνα, σε φυσικό μέγεθος, του Πούτιν στο μπαρ που άνοιξε τον περασμένο μήνα στην πόλη του Κρασνογιάρσκ, αναφέρει το Reuters.

Δεκάδες φωτογραφίες του Πούτιν κρέμονται περήφανα στους χώρους του καταστήματος, αποτυπώνοντας το ταξίδι του Βλαντιμίρ Πούτιν από τα παιδική του ηλικία μέχρι το Κρεμλίνο.
Ο Ντμίτρι Ζντάνοφ, ένας 26χρονος επιχειρηματίας και συνιδιοκτήτης της επιχείρησης, επιμένει πως δεν μισεί τη Δύση, εξηγώντας: «Είμαι ουδέτερος προς τους πολιτικούς της Δύσης. Πρόκειται για μια επιχείρηση, τίποτα προσωπικό».

Τι ήταν όμως αυτό που τον ενέπνευσε να ανοίξει το καφέ του Πούτιν;95354437_A_visitor_closes_the_toilet_door_as_portraits_of_foreign_leaders_are_seen_on_a_wall_at_the-large_trans++IGBrXjEx6ttpR7vQUDUeidMAPkdnBMTrA9IzCgs8tY4
«Όταν συναντηθήκαμε με τους συνεταίρους προκειμένου να συζητήσουμε για να ανοίξουμε μια νέα καφετέρια, σκεφτήκαμε ένα σχέδιο για να προσελκύσουμε πελάτες ώστε να έχουμε εγγυημένη την επιτυχία» δήλωσε. «Και τότε το σκεφτήκαμε: Η Ρωσία δεν είχε ούτε ένα καφέ ή εστιατόριο πλήρως αφιερωμένο στον Πούτιν, τον πιο δημοφιλή πολιτικό της Ρωσίας! Έτσι μας ήρθε η ιδέα. Και στη συνέχεια ασχοληθήκαμε με τον σχεδιασμό».

Και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι αντιδρούν με τον τρόπο που θεωρούν κατάλληλο, κι εμείς τους δώσαμε αυτή την ευκαιρία. Αλλά σε γενικές γραμμές, το βλέπουμε ως ψυχαγωγία».
Πηγή: Telegraph