Στο νοσοκομείο η Πρόεδρος της Αργεντινής

Cristina FernandezΗ πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες Κίρχνερ εισήχθη το βράδυ της Κυριακής σε κλινική του Μπουένος Άιρες εξ αιτίας «λοιμώδους πυρετού» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο της Προέδρου.

Η 61χρονη Κίρχνερ, «έχει μια λοιμώδη εμπύρετη κατάσταση εξ αιτίας της οποίας αποφασίστηκε να νοσηλευτεί στην κλινική Οταμάντι του Μπουένος Άιρες για να λάβει την κατάλληλη θεραπεία» ανέφερε η ανακοίνωση η οποία υπογράφεται από τους δρ Μαρσέλο Μπαλεστέρος και Ρικάρντο Σόλα.

Να υπενθυμίσουμε  πως η Κριστίνα Κίρχνερ περι τα τέλη Οκτωβρίου απέστειλε μια συγκλονιστική επιστολή προς τον Αμερικανό Πρόεδρο  δακτυλοδείχνοντας του  τους «απεσταλμένους» των ΗΠΑ  στην Αργεντινή  που δυσφημίζουν την χώρα  της και προειδοποιούσε  πως τόσο η ίδια όσο και ο λαός δεν πρόκειται να γονατίσουν . Η Κίρχνερ έχει πει στο στόχαστρο των ΗΠΑ  και των μυστικών υπηρεσιών επειδή αντιστέκεται στα συμφέροντα  τους και αγωνίζεται  υπερ του λαού της. Εχει επίσης συνάψει σημαντικές συμφωνίες με τη Ρψσία που έχουν ενοχλήσει την Ουάσιγκτον.