Βροχερός σήμερα και αύριο ο καιρός

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ αργότερα, νεφώσεις που θα εμφανίζονται, αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, νότια και ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νότιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και τοπικά μέτριοι 4 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί μέτριοι, 4 και παροδικά στα βόρεια παράλια μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα δυτικά παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 στο εσωτερικό και στα νότια παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 στα ψηλότερα ορεινά.cats

Απόψε παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά και βόρεια και ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό και βόρεια παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Κυριακή και θα παραμείνει στα ίδια περίπου επίπεδα τη Δευτέρα και την Τρίτη.