«Ο Πούτιν ξεσκέπασε τα ψέμματα της Δύσης και έγινε παγκόσμια ο πιο δημοφιλής ηγέτης»

Ο Ρώσος πρόεδρος γνωρίζει άριστα «πως να παίζει το διπλωματικό χαρτί» και «δεν κάνει ποτέ λάθη», σύμφωνα με έναν εμπειρογνώμονα του Press TV. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ξεσκέπασε έξυπνα το ψέμα της Δύσης όσον αφορά το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και την ψεύτικη διαμάχη ενάντια στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.Πούτιν

Ο εκδότης του Veterans Today, Τζιμ Ντιν είπε ότι τώρα όλοι θα ενωθούν γύρω από τον Ρώσο ηγέτη, καθώς τα ποσοστά δημοφιλίας του στη χώρα κατέγραψαν νέο ρεκόρ. Ίσως τώρα, ο Πούτιν θα είναι παγκόσμια  ο πιο δημοφιλής  ηγέτης των τελευταίων 50 χρόνων.

«Έχουμε μόλις τελειώσει με τις ιρανικές πυρηνικές συνομιλίες μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια ψέμματα σχετικά με ένα μυστικό πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, το οποίο έχει εκτεθεί, αλλά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν μιλάνε πολύ γι’ αυτό. Αυτό είναι ένα από τα εξαιρετικά αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων. Μετά από όλα αυτά , ούτε οι ΗΠΑ ούτε το Ισραήλ ήταν σε θέση να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία τα οποία, σύμφωνα με αυτούς, αποδείκνυαν ότι το Ιράν έχει ένα πυρηνικό πρόγραμμα», είπε στο Press TV ο Ντιν.

Ο Τζιμ Ντιν  είπε ακόμη ότι «κάθε οδηγός ταξί στον πλανήτη, ακόμα και σε κάποια υποβαθμισμένη πόλη κάποιας χώρας του τρίτου κόσμου έχει πλέον γνώση του παιχνιδιού της Δύσης με αυτά τα ψεύτικα τρομοκρατικά κινήματα που απαιτούνται για να δημιουργήσουν μια απειλή. Στη συνέχεια, για υποτιθέμενους λόγους ασφαλείας οι ΗΠΑ οργανώνουν πραξικοπήματα, προκειμένου να φέρουν στην εξουσία μία φιλική κυβέρνηση», υπογράμμισε ο εκδότης.

Τώρα, όμως, τα σχέδια αυτά έχουν ξεσκεπαστεί διότι όταν ο Πούτιν μίλησε για τους στόχους του στη Συρία, προσφέρθηκε να συνεργαστεί με τη Δύση, είπε ότι όποιος θέλει να συμμετάσχει στις προσπάθειες είναι ευπρόσδεκτος προκειμένου να αγωνιστούν όλοι κατά του Ισλαμικού Κράτους. Ο Τζιμ Ντιν σημείωσε ότι όσοι διαφώνησαν στη συνεργασία με τον Πούτιν περιμένουν από συμφωνίες να συντονιστούν οι αεροπορικές επιχειρήσεις.

«Καθώς η εκστρατεία έγινε πιο επιτυχημένη, όπως βλέπετε, το ΝΑΤΟ, η Τουρκία – όλες οι χώρες που χρηματοδοτούν την τρομοκρατία δεν είναι χαρούμενες γι ‘αυτό. Επέστησε την προσοχή όλων στην τρομοκρατία και τώρα ο καθένας ξέρει ποιος χρησιμοποιεί την τρομοκρατία για να αλλάξει το καθεστώς και ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος», σημείωσε ο Ντιν.

Επιπλέον υπογράμμισε ότι «νομίζω ότι μπορούμε να αναμένουμε ότι η ενοποίηση θα αρχίσει γύρω από τον Πούτιν. Επί του παρόντος η δημοτικότητα του έχει φθάσει το 90% και μπορεί να φθάσει το 95% στον κόσμο. Μέχρι στιγμής είναι παγκόσμια ο πιο δημοφιλής  ηγέτης και μπορεί να γίνει ο πιο δημοφιλής παγκόσμια ηγέτης των τελευταίων 50 χρόνων», κατέληξε ο εκδότης.