Μέλη του ISIS είναι οι βομβιστές της επίθεσης της Άγκυρα

Ο αδελφός του βομβιστή της επίθεσης Σουρούτς, Γιούνους Αλάγκιοζ και ο Ομέρ Ντενίζ Ντουντάρ, και οι δύο μέλη του ISIS είναι οι βομβιστές της επίθεσης της Άγκυρα σύμφωνα με πηγές των τουρκικών μέσων ενημέρωσης.ImageHandler (1)_228
Η ταυτοποίηση με τεστ DNA έχει ολοκληρωθεί.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι βομβιστές έφτασαν στην Άγκυρα από το Γκαζιάντεπ με δύο ξεχωριστά αυτοκίνητα και μαζί με ένα άλλο άτομο Y.S.επίσης από το Γκαζιάντεπ έκαναν έρευνες στον χώρο της επίθεσης.
Τόσο ο YS όσο και οι ιδιοκτήτες των δύο αυτοκινήτων που χρησιμοποίησαν έχουν συλληφθεί.
Στο μεταξύ έχουν γίνει άλλες δύο συλλήψεις σχετικά με την επίθεση αλλά αυτή τη φορά πρόκειται για χρήστες του τουίτερ και μέλη του ΡΚΚ. Οι δύο αυτοί χρήστες των οποίων μεταδίδονται τα αρχικά των ονομάτων τους είχαν γράψει τουίτ εννέα ώρες πριν από την επίθεση της Άγκυρας προαναγγέλλοντας την επίθεση και επισημαίνοντας ότι την επίθεση δεν θα την κάνει το ΡΚΚ αλλά ο ISIS. Οι συλληφθέντες είναι ένας 44χρονος από το Ντιγιάρμπακιρ και ένας 35χρονος από το Σουρούτς ο οποίος μάλιστα ήταν και υποψήφιος βουλευτής κόμματος στις εκλογές της 7ης Ιουνίου. Τις IP διευθύνσεις τους είχε ζητήσει η Άγκυρα από το τουίτερ στις Ηνωμένες Πολιτείες και τις έλαβε χθες το βράδυ.