Μαρτυρία 20χρονης που πούλησαν οι τζιχαντιστές ως «σκλάβα του σεξ»

Ανατριχίλα προκαλεί η μαρτυρία ενός από τα χιλιάδες θύματα των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, της 20χρονης Μπάζι, την οποία οι τζιχαντιστές πούλησαν ως «σκλάβα του σεξ» στη Συρία, αλλά κατάφερε να αποδράσει.newego_LARGE_t_1101_54490927_type12713

Η 20χρονη έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στη δημοσιογράφο Κριστιάν Αμανπούρ, περιγράφοντας τις μαρτυρικές στιγμές που βίωσε μαζί με άλλες γυναίκες στα χέρια των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους.

Όπως είπε, έπεσε θύμα απαγωγής πέρυσι στο Ιράκ και κατόπιν τη μετέφεραν για “δημοπρασία” στη Ράκκα της Συρίας, εκεί όπου οι τζιχαντιστές την “πούλησαν” ως “σκλάβα του σεξ” μαζί με άλλα κορίτσια.
«Με πήγαν σε ένα αγρόκτημα και εκεί γνώρισα πολλές κοπέλες. Έρχονταν άντρες και μας αγόραζαν σε ομάδες κυρίως σε ομάδες των δέκα. Κάθε ομάδα δέκα γυναικών αγοραζόταν από συγκεκριμένο άτομο. Αυτός ο αμερικανός, ο Αμπού Αμπτντουλάχ με αγόρασε μαζί με άλλες εννέα. Μας πήγε στο σπίτι του, πούλησε τις άλλες εννιά και κράτησε εμένα για τον εαυτό του. Με βίασε επανειλημμένως», δήλωσε η 20χρονη Μπάζι.