Aναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΥΠΠ οι αναθεωρημένοι κατάλογοι μοριοδότησης

ÕÐÏÕÑÃÅÉÏ ÐÁÉÄÅÉÁÓ ÊÔÉÑÉÏ

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (http://www.moec.gov.cy/anakoinoseis/index.html), οι αναθεωρημένοι κατάλογοι/μητρώα μοριοδότησης, ανά επαρχία και ανά θέμα, των Αιτήσεων Ενδιαφέροντος, σχετικά με την Αγορά Υπηρεσιών για τα Επιμορφωτικά Κέντρα (Σχολικό Έτος 2015-2016).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού αναφορικά με το Διαγωνισμό για «Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές, για τη διδασκαλία στα Επιμορφωτικά Κέντρα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού», Αρ. Προσφοράς: ΔΕ10/15 (ΕΚ), η Επιτροπή Αξιολόγησης, μετά την εξέταση των εμπρόθεσμων ενστάσεων που υποβλήθηκαν και την ανάρτηση των προσωρινών καταλόγων/μητρώων, έχει καταρτίσει τους αναθεωρημένους κατάλογους/μητρώα μοριοδότησης, ανά επαρχία και ανά θέμα, οι οποίοι έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΥΠΠ .

Επισημαίνεται ότι, δυνάμει του άρθρου 4(1)(γ), του περί Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Προστασία του Ατόμου) Νόμου του 2001 (Νόμος 138 (Ι)/2001), έχουν αναρτηθεί οι αριθμοί δελτίου ταυτότητας, οι μοριοδοτήσεις ανά κριτήριο και οι συνολικές μοριοδοτήσεις.

Οι υποψήφιοι εκπαιδευτές που ισοβαθμούν στα αναθεωρημένα μητρώα μοριοδότησης και τα στοιχεία των οποίων εμφανίζονται με κίτρινο χρώμα, μπορούν να παραστούν στην ανοιχτή κλήρωση, εάν το επιθυμούν. Η κλήρωση θα γίνει στην παρουσία λειτουργών των Επιμορφωτικών Κέντρων και του Προϊστάμενου των Επιμορφωτικών Κέντρων, για σκοπούς σειράς κατάταξης στα Τελικά Μητρώα, τα οποία θα αναρτηθούν μετά την κλήρωση.

Η διαδικασία της ανοιχτής κλήρωσης θα γίνει στα Επαρχιακά Γραφεία των ΕΚ σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα: Λευκωσία: Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 – 09:00-11:00, Λεμεσός: Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015 – 09:00-11:00, Λάρνακα-Αμμόχωστος: Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 -09:00-11:00,
Πάφος: Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015 -12:00-13:00.

Η κλήρωση του Επαρχιακού Γραφείου Λευκωσίας θα γίνει στην Αίθουσα Συνεδριάσεων, στο Ισόγειο του Κεντρικού Κτηρίου του ΥΠΠ.

Δεν θα γίνουν δεκτές ενστάσεις, είτε γραπτές, είτε τηλεφωνικές.