Ο πιο απορημένος γάτος του κόσμου

Σανγκάη, Κίνα
Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε τα πάντα για τον «Γκρινιάρη Γάτο», τον γνωστό Grumpy Cat. Όμως την ιντερνετική του δημοφιλία δείχνει να ανταγωνίζεται ο «Απορημένος Γάτος», γνωστός και ως Surprised Cat.A65F5F5B8200D9BBA507AB56268FFCBC

Ο Μπάνιε, μια κοντότριχη γάτα Βρετανίας (British Shorthair), πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που τον έχει κληροδοτήσει με ένα μικρό «μπάλωμα» από μαύρες τρίχες κάτω από το λευκό του τρίχωμα γύρω από το στόμα.Η πάθηση, που λέγεται «emoticontism», προσβάλλει μια γάτα ανά 70.000 και έτυχε στον Μπάνιε.

Αυτό το μαύρο σημάδι κάτω από το στόμα, σε συνδυασμό με τα μεγάλα του μάτια, κάνουν τον γάτο να μοιάζει διαρκώς απορημένος.Η ιδιοκτήτρια του, μια κινέζα από την Σανγκάη ονόματι Γουίνι (αγνώστων λοιπών στοιχείων), ανάρτησε κάποιες φωτογραφίες του στην ιστοσελίδα Duitang, που είναι το κινεζικό αντίστοιχο του Pinterest.

Αμέσως, ο γάτος έγινε ο αγαπημένος των χρηστών του. Ο γάτος, που κατά τα αλλά είναι απολύτως ήρεμος, σχεδόν… ζεν, πήρε το όνομα του από έναν χαρακτήρα της ιαπωνικής σειράς κινουμένων σχεδίων «μάνγκα» με τίτλο Ναρούτο.