Μετά την αθώωση τους κινούνται νομικά οι Αριστοδήμου

Νομικά εναντίον όσων “συνειδητά συμμετείχαν στη διάπραξη αυτού του εγκλήματος”, μελετούν να κινηθούν ο Θεόδωρος και η σύζυγός του Ρούλα Αριστοδήμου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την αθωωτική απόφαση του Κακουργιοδικείου.

Το ζεύγος Αριστοδήμου εκφράζουν με την ανακοίνωσή τους την ελπίδα όπως το παράδειγμα της άδικης ταλαιπωρίας τους να διορθώσει αρκετά από τα κακώς έχοντα και να φρονηματίσει πολλούς.ÅÑÅÕÍÇÔÉÊÇ ÅÐÉÔÑÏÐÇ ÄÇÌÏÓÉÁ ÁÊÑÏÁÓÇ - ÈÅÏÄÙÑÏÓ ÁÑÉÓÔÏÄÇÌÏÕ

“Το μόνο που ζητούμε είναι να μην θυματοποιηθούν άλλοι άνθρωποι και να σταματήσουν τέτοιου είδους διώξεις και μεθοδεύσεις εναντίον αθώων”, αναφέρουν.

Μετά από ένα χρόνο σκληρής δοκιμασίας, πόνου, διασυρμού, διαπόμπευσης, εξευτελισμού της ανθρώπινης μας αξιοπρέπειας και οικονομικού πολέμου με ανάλογα καταστροφικά αποτελέσματα για μας και την Εταιρεία μας έφτασε η ώρα να ακουσθεί η αλήθεια, προσθέτουν και αναφέρουν ότι “η δικαιοσύνη μίλησε”.

Συνεχίζοντας, δηλώνουν ότι “η αθώωση μας είναι για μας σημαντικό γεγονός, μας ανακουφίζει και μας απαλύνει τον πόνο”, ωστόσο τα πράγματα δεν επανέρχονται στην προτέρα τους κατάσταση.

Στην ανακοίνωση ευχαριστούν τη δικαιοσύνη, “μιαν από τις λίγες ελπίδες στο δύσμοιρο τούτο τόπο”, αλλά και όλους όσους στάθηκαν δίπλα τους, πίστεψαν στην αθωότητά τους και τους στήριξαν, όπως τους δικηγόρους τους, συγγενείς, φίλους συνεργάτες, γνωστούς και άγνωστους, επώνυμους και ανώνυμους, μέρος του κλήρου, σε όλους που προσεύχονταν για αυτούς τόσο από την Κύπρο όσο και το εξωτερικό.

“ Τα αισθήματά μας τούτη την ώρα είναι ανάμικτα. Χαρά γιατί δικαιωθήκαμε αλλά και λύπη και πόνος και στην σκέψη μας πλανιέται και ένα αναπάντητο ‘Γιατί’”, συνεχίζουν

Το ζεύγος Αριστοδήμου καλεί, τέλος, τους υπεύθυνους αυτού “του εγκλήματος, οργανωτές και εκτελεστές όποιοι και να είναι, όπου και αν ευρίσκονται να αναλογιστούν έστω και τώρα το κακό που έπραξαν”.