Πρωτοφανής εκστρατεία εκφοβισμού του Ελληνικού λαού από ΣΚΑΙ και άλλα Μ.Μ.Ε

ΝΑΥΠΛΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ Τ. ΟΜΙΛΙΑΛίγο πριν από την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στο δημοψήφισμα, ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ ανακοίνωσε, και ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε, ότι το κυβερνών κόμμα αναστέλλει τη συμμετοχή του σε εκπομπές του εν λόγω σταθμού για 2 ημέρες.

Από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκε ότι «εξαιτίας της πρωτοφανούς εκστρατείας εκφοβισμού των πολιτών από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο οποίος έφτασε στο σημείο να παραβιάσει την εκλογική νομοθεσία διοργανώνοντας εκπομπές το Σάββατο με εκπροσώπους του “ΝΑΙ”, ο ΣΥΡΙΖΑ αναστέλλει τη συμμετοχή του στις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού σήμερα και αύριο».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει με τη στάση του, εδώ και χρόνια, ότι δεν φοβάται αλλά αντίθετα επιζητά την σκληρή πολιτική αντιπαράθεση. Είναι αδιανόητη, όμως, αυτή η απροκάλυπτη και χυδαία στράτευση μέσων ενημέρωσης ενάντια σε κάθε δεοντολογία και αντικειμενικότητα», καταλήγει η ανακοίνωση.
Διευθυντικό στέλεχος του σταθμού δήλωσε ότι αυτό συνέβη γύρω στις 6 το απόγευμα, όταν ο σταθμός, είχε κάνει όλο τον προγραμματισμό του και οι κυβερνητικοί και κομματικοί αξιωματούχοι του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ήδη αποδεχθεί την πρόσκληση να παραστούν σε εκπομπές κάλυψης της εκλογικής βραδιάς.

Την ίδια στάση αποχής θα κρατήσουν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (ΑΝΕΛ), σύμφωνα με ανάρτηση στο twitter του Προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου.