Αριστερή Πλατφόρμα ΣΥΡΙΖΑ:«Οχι στους ωμούς εκβιασμούς και τελεσίγραφα»

Με νέα ηχηρή  παρέμβαση  καλεί την κυβέρνηση να μην  ενδώσει στις απειλές

Μία ακόμα ηχηρή παρέμβαση στο θέμα των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους δανειστές ήρθε από το Iskra.gr, τον δικτυακό τόπο που απηχεί τις θέσεις της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ.E077355B653D90D056E8F144F508DCC1

«Οι πιστωτές στέλνουν τελεσίγραφα και η ελληνική κυβέρνηση αντιπροσωπείες» είναι ο τίτλος του κειμένου που ανέβηκε το Σάββατο.

Στο κείμενο αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Τούτη την κρίσιμη ώρα για τον ελληνικό λαό και τον τόπο και ενώ οι απειλές και οι εκβιασμοί από τους ιμπεριαλιστικούς κύκλους της δύσης εντείνονται, η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να μην υποχωρήσει μπροστά στους κυνικούς εκβιασμούς και στα ωμά τελεσίγραφα.

» Το μόνο καθήκον για την κυβέρνηση αποτελεί μια συμφωνία η οποία πρέπει να επιτευχθεί μόνον εάν ωφελεί τον λαό και τον τόπο.

» Το πραγματικό δίλημμα των ημερών και αυτό που πρέπει να θέσει η κυβέρνηση προς τον ελληνικό λαό και προς τους δανειστές και να επιμείνει σε αυτό είναι να μην κάνει ούτε ένα βήμα πίσω από μια συμφωνία ασύμβατη με το ριζοσπαστικό πρόγραμμά.

» Η χώρα διαθέτει διαθέτει πολλές εναλλακτικές λύσεις που παρά τις προσωρινές δυσκολίες, μπορούν να ανοίξουν το δρόμο για ελπιδοφόρες προοδευτικές εξελίξεις.»