Βροχές και πολλά μποφόρ αύριο

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Στα ψηλότερα ορεινά δεν αποκλείεται να πέσει και χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί 6 με 7 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης αλλά στα δυτικά και βόρεια μέχρι πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 10 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθμούς υπό το μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηματιστεί παγετός.emy-allagi-tou-kairou-sta-kentrika-me-vroches-kai-kataigides-160

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και ενδέχεται να πέσουν τοπικά βροχές. Στα ορεινά ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί 6 με 7 μποφόρ. Σταδιακά αναμένεται να τραπούν κυρίως βορειοδυτικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα θα παραμείνει κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί 5 με 6 μποφόρ αλλά σταδιακά θα εξασθενίσουν σε μέτριους 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης αλλά σταδιακά θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις και ενδέχεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.