Αποσύρεται από δικηγόρος του Βγενόπουλου ο Ανδρέας Γιωρκάτζης

Εμμεση παραδοχή για σύγκρουση συμφερόντων

Τις διαδικασίες για να αποσυρθεί από την εκπροσώπηση του Ανδρέα Βγενόπουλου δρομολογεί το δικηγορικό γραφείο, Ανδρέας Γιωρκάτζης ενώ με επιστολή του στα Μ.Μ.Ε  αφήνει αιχμές εναντίον του Προεδρικού λέγοντας πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας γνώριζε δύο χρόνια πριν διορίσει τÂÏÕËÇ ÅÐÉÔÑÏÐÇ ÈÅÓÌÙÍ - ÁÍÄÑÅÁÓ ÂÃÅÍÏÐÏÕËÏÓην Χρυστάλλα Γιωρκάτζη   ότι το δικηγορικό γραφείο «Ανδρέας Γιωρκάτζης» εκπροσωπούσε τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Απώτερος στόχος της ενέργειας αυτής, αναφέρει  ο Ανδρέας Γιωρκάτζης, είναι να αποκαλυφθεί ποιοι είναι οι έντιμοι σ’ αυτό τον τόπο.

Ο κ. Γιωρκάτζης κάνει  λόγο για υποκριτική τακτική από κάποιους, οι οποίοι επικαλούμενοι τη σύγκρουση συμφερόντων θέλουν να πλήξουν έναν ανεξάρτητο θεσμό και την ίδια τη Χρυστάλλα Γιωρκάτζη και να ανατρέψουν οποιαδήποτε νομική τάξη και το Σύνταγμα.

Διαψεύδει ο εκπρόσωπος

Άμεση ήταν η  απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Νίκου Χριστοδουλίδη, ο οποίος μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ διέψευσε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης γνώριζε εξ αρχής ότι ο σύζυγος της κας Γιωρκάτζη εκπροσωπούσε τον Ανδρέα Βγενόπουλο. «Από πού να το γνωρίζει», διερωτήθηκε.

Παράλληλα, αντέστρεψε τα πυρά, δηλώνοντας με νόημα πως το γεγονός ότι ο κ. Γιωρκάτζη κινεί τώρα τη διαδικασία για απόσυρση από την εκπροσώπηση Βγενόπουλου, προφανώς ερμηνεύεται   ότι παραδέχεται τη σύγκρουση συμφερόντων.