Άκρα του τάφου σιωπή στο Αλ τζατζίρα για το παρακράτος μαφίας στα κατεχόμενα

a-710Το φιλοτουρκικό κανταρινό κανάλι Αλ Τζατζίρα μόνο για τα κακώς έχοντα στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου ενδιαφέρεται.Ενώ οι καταιγιστικές καταγγελίες του  Τούρκου αρχιομαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ σαρώνουν την πολιτική σκηνή της Τουρκία και υπάρχει αναβρασμός στα κατεχόμενα για τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία  του Τ/κ δημοσιογράφου Κουτλού Ανταλί , το Αλ Τζατζίρα…χτενίζεται.

Τι και αν ο  «νονός» κατηγορεί πρωτοκλασάτους πολιτικούς στην Τουρκία για ανάμειξη στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών, σε δολοφονίες και για δεσμούς με τον υπόκοσμο.

Οι κατηγορίες του Σεντάτ Πεκέρ, ενός προσώπου του οργανωμένου εγκλήματος που διαφεύγει και δηλώνει ότι ανήκει στο στρατόπεδο των εθνικιστών, έχουν προκαλέσει ένα τσουνάμι στην πολιτική σκηνή στην Τουρκία, που κατακλύζει την κυβέρνηση του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και πλήττει τον υπουργό Εσωτερικών της κυβέρνησής, Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Όμως το κανταρινό κανάλι δεν ενδιαφέρεται.Τι δηλαδή να πλήξει τα φιλαράκια του που κυβερνούν με σιδερένια γροθιά την Τουρκία και κρατούν χιλιάδες πολίτες στη φυλακή;

Όχι δα.Διεφθαρμένοι είναι μόνο οι Ε/κ όχι το παρακράτος της μαφίας που θέλει και κυριαρχία.

Παρεμπιπτόντως θα αποκαλυφθεί κάποτε ποιος ή ποίοι βουλευτές διέρρευσαν στο Αλ Τζατζίρα απόρρητους φακέλους για τις πολιτογραφήσεις;

Είναι ή δεν είναι ποινικό αδίκημα η διαρροή απόρρητων πληροφοριών ;

Μαφάλντα