Στη διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό συμμετέχουν και οι οργανωμένοι γονείς Δημοτικής

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσουν αύριο οι οργανωμένοι γονείς Μέσης Εκπαίδευσης έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, θα συμμετέχει, με απόφαση της, η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης.

imagewΣε ανακοίνωση της, η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης, αναφέρει ότι αφουγκραζόμενη τις ανησυχίες των γονέων/κηδεμόνων αναφορικά με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για μη επαναλειτουργία των Γυμνασίων και αναστολή της δια ζώσης διδασκαλίας των μαθητών/τριών των Δημοτικών Σχολείων της πόλης και επαρχίας Λεμεσού, αποφάσισε τη στήριξη και συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί από τους Οργανωμένους Γονείς/Κηδεμόνες της Μέσης Εκπαίδευσης, αύριο και ώρα 16:30, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Εκφράζει, παράλληλα, την δυσαρέσκεια της για την προαναφερθείσα απόφαση, δεδομένης της απόφασης επαναλειτουργίας άλλων χώρων.

«Ενώνουμε τη φωνή μας όλοι μαζί τη Δευτέρα και αντιδρούμε στη συγκεκριμένη απόφαση. Ως Διοικητικό Συμβούλιο, καλούμε όλους τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Δημοτικής Εκπαίδευσης, να παραστούν μαζικά στη διαμαρτυρία δείχνοντας την αντίδραση μας προς την απόφαση αυτή. Είναι υποχρέωση μας να διαφυλάξουμε το δικαίωμα των παιδιών μας στην εκπαίδευση μέσα από σωστές διαδικασίες και πρωτόκολλα», προσθέτει.

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης, καλεί όσους θα προσέλθουν στη διαμαρτυρία όπως φέρουν προστατευτικές μάσκες και τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις όπως αυτές καθορίζονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.