Ευχαριστίες στο Διευθυντή του ΚΥΠΕ Γιώργο Πενηνταέξ ο οποίος αποχωρεί μετά από 37 χρόνια υπηρεσίας

Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΥΠΕ Ιωσήφ Ιωσήφ εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Διευθυντή του ΚΥΠΕ Γιώργο Πενηνταέξ, ο οποίος αποχωρεί από imagewτο Πρακτορείο μετά από 37 χρόνια υπηρεσίας.

«Ο Διευθυντής του ΚΥΠΕ Γιώργος Πενηνταέξ αποχωρεί από το ΚΥΠΕ λόγω εμπλοκής του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές αλλά και λόγω της ηλικίας και θητείας του στο ΚΥΠΕ», είπε ο κ. Ιωσήφ.

Ανέφερε ότι η υπηρεσία του κ. Πενηνταέξ είναι αναγνωρίσιμη από όλους και πρόσθεσε ότι «υπήρξε ένας πολύ σωστός και δημιουργικός άνθρωπος στη θέση αυτή και πράγματι το ότι υπάρχει σήμερα το ΚΥΠΕ στο επίπεδο που είναι και στις υπηρεσίες που προσφέρει, τα περισσότερα οφείλονται στον φίλο τον Γιώργο Πενηνταέξ».

Ο κ. Ιωσήφ ανέφερε επίσης ότι από την 1η του Μάρτη τη θέση του κ. Πενηνταέξ αναλαμβάνει ως Αναπληρωτής Διευθυντής ο Αρχισυντάκτης του ΚΥΠΕ Γιώργος Χριστοδουλίδης.

«Ευχόμαστε στον κ. Πενηνταέξ όλα να πάνε καλά και στον κ. Χριστοδουλίδη καλή συνεργασία με το ΔΣ για το καλό του ΚΥΠΕ», κατέληξε.

Ο κ. Πενηνταέξ είπε ότι αποχωρεί μετά από 37 χρόνια στο ΚΥΠΕ, όπου είχε προσληφθεί το 1984 ως πρώτος πλήρους απασχόλησης δημοσιογράφος. «Ευτύχησα να ανεβώ όλα τα σκαλοπάτια του ΚΥΠΕ και να  αφυπηρετήσω από τη θέση του Διευθυντή του ΚΥΠΕ, το οποίο  για μένα δεν ήταν το δεύτερο μου σπίτι ήταν το πρώτο μου σπίτι που πραγματικά αγάπησα, και θα συνεχίσω να αγαπώ», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι έπραξε όσα μπορούσε ούτως ώστε να ανέβει το ΚΥΠΕ στο σημερινό του επίπεδο και ευχήθηκε τα καλύτερα στον Αρχισυντάκτη του ΚΥΠΕ Γιώργο Χριστοδουλίδη που αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου τη θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή, μέχρι την πλήρωση της θέσης μετά από διαγωνισμό. Ο κ. Πενηνταέξ διαβεβαίωσε ότι θα είναι πάντα δίπλα στο ΚΥΠΕ και ευχαρίστησε τα πρώην και το νυν ΔΣ για την  υποστήριξη και την βοήθεια και εξέφρασε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους που πέρασαν ή παραμένουν ακόμα στο ΚΥΠΕ, λέγοντας ότι «χωρίς αυτούς η επιτυχία του ΚΥΠΕ δεν θα ήταν δεδομένη».

«Τους ευχαριστώ που σταθήκαμε όλοι μαζί ο καθένας με τον δικό του τρόπο να συμβάλουμε και να να ανυψώσουμε το ΚΥΠΕ σε ένα σημείο που να εκτιμάται σήμερα από όλο το φάσμα και τη δημοσιογραφική σφαίρα και την κοινωνία της Κύπρου», είπε.

Οι δηλώσεις έγιναν στο περιθώριο της τελετής βράβευσης για τον Παγκύπριο Διαγωνισμό για το καλύτερο δημοσιογραφικό κείμενο 2019, καθώς και για τον εσωτερικό δημοσιογραφικό διαγωνισμό 2019 του ΚΥΠΕ.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, προσφέρθηκε τιμητική πλακέτα στην Ρεβέκκα Γρηγοριάδου, πρώην Συντάκτη του ΚΥΠΕ, η οποία αποχώρησε πρόσφατα από το ΚΥΠΕ μετά από 26 χρόνια υπηρεσίας.

Τόσο ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΥΠΕ όσο και ο Διευθυντής του ΚΥΠΕ ευχαρίστησαν την κ. Γρηγοριάδου για την συμβολή και την προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια και της ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στα επόμενα της βήματα.

Στην κ.  Γρηγοριάδου προσφέρθηκε επίσης ένα συμβολικό δώρο εκ μέρους του προσωπικού του ΚΥΠΕ. Η κ.  Γρηγοριάδου εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες για τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τις φιλίες που καλλιεργήθηκαν.