Απεβίωσε ο κοινοτάρχης Λιοπετρίου

imagewΑπεβίωσε σήμερα σε ηλικία 70 ετών ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιοπετρίου Κυριάκος Τρισόκκας.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Κοινοτικό Συμβούλιο Λιοπετρίου αναφέρει ότι «έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Πρόεδρος μας…ο Πρόεδρος της καρδιάς μας…απεβίωσε σήμερα 20/12/2020 ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιοπετρίου Κυριάκος Τρισόκκας».

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου ο Κοινοτάρχης είχε παρευρεθεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας στο Λιοπέτρι, στην κηδεία του πατέρα του Γεώργιου Τρισόκκα, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 98 ετών.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι το βράδυ της Παρασκευής ο Κοινοτάρχης είχε νοιώσει αδιαθεσία και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Στη συνέχεια ο κ. Τρισόκκας είχε διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση “μπαλονάκι”.

Εν τω μεταξύ σε γραπτή ανακοίνωση της η Ένωση Κοινοτήτων Αμμοχώστου «εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον αδόκητο θάνατο του εκλεκτού συνεργάτη και φίλου Κυριάκου Τρισόκκα, Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιοπετρίου. Η ξαφνική είδηση του θανάτου σκόρπισε τη θλίψη στο Λιοπέτρι αλλά και σε ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου για την απώλεια ενός αγαπητού ανθρώπου και ενός ακούραστου εργάτη της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Προστίθεται ότι «η Ένωση Κοινοτήτων Αμμοχώστου ενημερώνει ότι ως ένδειξη πένθους, σε συνεννόηση με τους Δήμους της ελεύθερης Αμμοχώστου, οι σημαίες των τοπικών αρχών θα κυματίζουν μεσίστιες για τρεις ημέρες».

Η Ενωση Κοινοτήτων Αμμοχώστου «εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους» του εκλιπόντα.