Διακόπηκε για αύριο, η διαδικασία εξέτασης των οστών του 26χρονου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου

Διακόπηκε λίγο μετά τις επτά απόψε, η διαδικασία εξέτασης των οστών του 26χρονου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από τη γέφυρα της Άλασσας.

Λόγω της πολύωρης διαδικασίας εκταφής και μετά από τρίωρη εξέταση των οστών, η ιατροδικαστική ομάδα αποφάσισε όπως διακόψει τη διαδικασία και να συνεχίσει αύριο.

Η εκταφή άρχισε στις 11.00 το πρωί, στην παρουσία μελών της αστυνομίας με επικεφαλής τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, τους συγγενείς του άτυχου νέου, του καθηγητή και πρώην προϊστάμενου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Φίλιππου Κουτσάφτη, των ιατροδικαστών Σοφοκλή Σοφοκλέους, Νικόλα Χαραλάμπους, του Μάριου Ματσάκη εκ μέρους της οικογένειας και ειδική ανθρωπολόγο της Δημοκρατίας.

Λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα η διαδικασία εκταφής ολοκληρώθηκε και τα οστά μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Λεμεσού για την ιατροδικαστική εξέταση.  Τρεις ώρες μετά και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 19.00 η διαδικασία διακόπηκε για να συνεχιστεί αύριο.