Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, συνελήφθη 34χρονος

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη 34χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία, από την EUROPOL, σύμφωνα με την οποία χρήστης συγκεκριμένου λογαριασμού σε διαδικτυακή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε στο διαδίκτυο ένα αρχείο βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του υπόπτου, ηλικίας 34 χρόνων.

Λίγο μετά τις 10.00 το πρωί του Σαββάτου, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησαν στη σύλληψη του 34χρονου, με δικαστικό ένταλμα. Προηγήθηκε έρευνα, βάσει δικαστικού εντάλματος, στην οικία του υπόπτου, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο παραλήφθηκε για να τύχει δικανικής εξέτασης.

Ο 34χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, με το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να συνεχίζει τις εξετάσεις, καταλήγει η ανακοίνωση.