26χρονος Ινδός συνελήφθη ως ύποπτος για υπόθεση φόνου

Υπόθεση φόνου, που διαπράχθηκε γύρω στα μεσάνυχτα σήμερα στη Λευκωσία, διερευνά η Αστυνομία. Για την υπόθεση συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, πρόσωπο ηλικίας 26 ετών, ινδικής καταγωγής.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, γύρω στα 15 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο στην οδό Σαλαμίνος, στη Λευκωσία.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν 28χρονο να βρίσκεται στο πεζοδρόμιο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, καθώς και 24χρονο, ο οποίος ήταν τραυματισμένος. Στη σκηνή μετέβησαν επίσης οι ιατροδικαστές Σ. Σοφοκλέους, Α. Παπέττα και Ο. Ορθοδόξου, οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία.

Ακολούθως, εκδόθηκε βεβαίωση θανάτου του 28χρονου.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο.

Για την υπόθεση συνελήφθη σήμερα το πρωί βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, πρόσωπο ηλικίας 26 ετών.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου, σε ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, έγραψε: «Συγχαρητήρια στα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας για την άμεση σύλληψη του υπόπτου».