Κρούσμα κορωνοϊού σε εστιατόριο αλυσίδας στη Λάρνακα

 

imagewΈνα κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σε εστιατόριο αλυσίδας στη Λάρνακα, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας.Πρόκειται για το Εστιατόριο Ocean Basket στις Φοινικούδες στην Λάρνακα.

Οπως αναφέρει, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης, που αφορούν στον εντοπισμό κρούσματος σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για τον ιό SARS-CoV-2 που λήφθηκαν στις 15/9/2020, το Υπουργείο Υγείας έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα και τη διεύθυνση της επιχείρησης βάσει του Διατάγματος του περί Λοιμοκαθάρσεως (Καθορισμός Μέτρων για την παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19) Διάταγμα (Αρ.16) του 2020. Πρόκειται για το Εστιατόριο Ocean Basket στις Φοινικούδες στην Λάρνακα.

Σημειώνεται ότι η διεύθυνση του υποστατικού ενημερώθηκε χθες  βράδυ  από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρηση για τον εντοπισμό κρούσματος στο πιο πάνω υποστατικό και έγιναν ενέργειες για απομάκρυνση του ατόμου που εντοπίστηκε θετικό στον ιό και των ατόμων που δηλώθηκαν ως στενές επαφές. Παράλληλα, δόθηκαν οδηγίες για απολύμανση του χώρου σύμφωνα με το πρωτόκολλο.