imagewΑν στοιχειοθετείται υπόθεση εναντίον της γυναίκας από τις ΗΠΑ που έφτασε στην Κύπρο και μετέδωσε τον ιό τότε θα αποδοθούν οι όποιες ευθύνες, ανέφερε η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Έμιλυ Γιολίτη.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση της Εκπροσώπου Τύπου της Υπουργού, Ρόνας Μιχαηλίδου, η κα. Γιολίτη αναμένει από το Υπουργείο Υγείας τη μελέτη της επιδημιολογικής ομάδας, μέσω της ιχνηλάτησης, για  τις επαφές της γυναίκας από τις ΗΠΑ.  Αναμένεται, επίσης να ολοκληρωθεί η διαδικασία της λήψης καταθέσεων για το συγκεκριμένο θέμα.

Η Υπουργός, προσθέτει, θα μελετήσει τα δεδομένα  και αν στοιχειοθετείται υπόθεση εναντίον της, τότε θα αποδοθούν οι όποιες ευθύνες προκύπτουν.

Όπως ανέφερε και χθες η Υπουργός, η γυναίκα βρίσκεται υπό περιορισμό και υπό επιτήρηση, καταλήγει η κα. Μιχαηλίδου.