Δυσαρέσκεια εκφράζει ο Πρόεδρος για τις αχρείαστες διαστάσεις στο θέμα αφυπηρέτησης Κ. Κληρίδη

 

imagewΑχρείαστες διαστάσεις που έλαβε το θέμα του χρόνου αφυπηρέτησης του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Κώστα Κληρίδη, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σημειώνοντας πως ήταν ξεκάθαρη η θέση του πως “ουδέν, μα ουδέν πρόβλημα εδημιουργείτο από την παραμονή του κ. Κληρίδη μέχρι και την 31η Ιουλίου”.

Παράλληλα εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Κληρίδη “για τη στενή συνεργασία που είχαμε και για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε από τη θέση του Γενικού Εισαγγελέα, για την επικράτηση του κράτους δικαίου”.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει στη γραπτή του δήλωση πως έλαβε σήμερα την επιστολή παραίτησης του Γενικού Εισαγγελέα και εκφράζει τη δυσαρέσκειά του “για τις αχρείαστες διαστάσεις που έλαβε το θέμα του χρόνου αφυπηρέτησης του κ. Κληρίδη. Ήταν ξεκάθαρη η θέση μου πως ουδέν, μα ουδέν πρόβλημα εδημιουργείτο από την παραμονή του κ. Κληρίδη μέχρι και την 31η Ιουλίου”, σημειώνει.

“Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον κ. Κώστα Κληρίδη για τη στενή συνεργασία που είχαμε και για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε από τη θέση του Γενικού Εισαγγελέα, για την επικράτηση του κράτους δικαίου”, προσθέτει.