Τον θάνατο του πατέρα του θρηνεί ο Μάριος Καρογιάν

cna_t97e798a57f8a426f9f51bc979c2b097bΤoν θάνατο του πατέρα του Καραπέτ, θρηνεί ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης Μάριος Καρογιάν. Την είδηση του θανάτου του, ανακοίνωσε ο ίδιος με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook, καθώς ο πατέρας του “έφυγε” από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του Μάριου Καρογιάν.

101370485_1560231600826070_8556324711972208640_n“Τίποτα, τελικά δεν χωρίζει την ζωή από τον θάνατο. Την ημέρα που μου χαρίσατε τη ζωή, επέλεξες να φύγεις στην αιωνιότητα.

Ήσουν ωραίος Πατέρα μου. Αξιοπρεπής και μαχητής.

Τίμησες με εντιμότητα και ανιδιοτέλεια την πατρίδα και την κοινωνία. Τίμησες την φανέλα της αγαπημένης σου ΑΕΛ. Τίμησες τις φιλίες σου. Τίμησες την οικογένεια σου. Τίμησες τους συνανθρώπους σου.

Όλοι έχουν να πούν για την λεβεντιά, την ανθρωπιά, την απλότητα και την καλοσύνη σου.

Για όλα όσα μου πρόσφερες και με δίδαξες σε ευχαριστώ.

Σε ευχαριστώ που με δίδαξες να τιμώ τις φιλίες μου, το λόγο μου, το χρέος και την ευθύνη μου προς τις ρίζες μου, προς την πατρίδα μου και προς τους συνανθρώπους μου. Σε ευχαριστώ που με μπόλιασες δύναμη, πίστη και αγάπη, ακόμα και για εκείνους που με πλήγωσαν.

Σου είμαι πάντα ευγνώμων.

Ειρήνη στην ψυχή σου αγαπημένε μας Πατέρα!!!’

 

Συγκλονισμένη από τον θάνατο του Καραπέτ Καρογιάν είνα και η σύζυγος του Προέδρου της ΔΗΠΑ, Ροντίκα.

“Με αγκάλιασες από την πρώτη στιγμή .Με αγάπησες πραγματικά οπως την κόρη σου.Πάντα ήσουν δίπλα μας με την αγάπη σου, τις συμβουλές και την ανθρωπιά σου. Είμαι περήφανη για σένα.Ευχαριστω τον Θεον που με αξίωσε να ζήσω απίστευτα όμορφες στιγμές. Πάντοτε θα είσαι στην καρδιά μου. Πάντοτε θα σε σκέφτομαι. Θα μου λείψεις Καραπετ μου.Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου. Καλό ταξίδι πατέρα.”