imagewΤην οριστική διακοπή της ποδοσφαιρικής σεζόν αποφάσισε πριν από λίγο το ΔΣ της ΚΟΠ, μετά από τη σημερινή συνεδρία του σώματος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Η απόφαση αυτή επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του ΚΥΠΕ, πως η Ομοσπονδία πλέον, μετά τη χθεσινή σύσκεψη στο Προεδρικό και τη διαφωνία της επιδημιολογικής ομάδας με τις πρόνοιες του ποδοσφαιρικού Πρωτοκόλλου, προσανατολιζόταν προς την οριστική διακοπή του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας και του Κυπέλλου Α΄ και Β΄ Κατηγορίας.

Επίσης, το ΔΣ της ΚΟΠ αποφάσισε όπως το πρωτάθλημα της νέας περιόδου 2020-2021 διεξαχθεί με 14 ομάδες, αλλά χωρίς την πραγματοποίηση Β΄ Φάσης, δηλαδή αγώνων play off.

Πλέον αναμένονται οι οριστικές ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας και οι λεπτομέρειες που θα δοθούν για την εκπροσώπηση της Κύπρου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το πιο πιθανό σενάριο είναι η εκπροσώπηση αυτή να γίνει με βάση τη βαθμολογία του πρωταθλήματος, τη στιγμή της διακοπής.