Βρετανίδα 21 χρόνων πέθανε από κορωναϊό

Μια 21χρονη γυναίκα πιστεύεται ότι είναι το πιο νέο άτομο χωρίς προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας που πέθανε λόγω του κοροναϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο.skynews-coronavirus-uk-chloe-middleton_4955171-1024x576

Τι είπαν οι κοντινοί της άνθρωποι…

Η Χλόη Μίντλετον, από το High Wycombe, Buckinghamshire, πιστεύεται ότι πέθανε από τον COVID-19 στις 21 Μαρτίου. Η μητέρα της, η Diane Middleton, έγραψε στο Facebook: «Για όλους τους ανθρώπους εκεί έξω που πιστεύουν ότι είναι απλά ένας ιός, παρακαλώ σκεφτείτε και πάλι». «Μιλώντας από μια προσωπική εμπειρία, ο ιός πήρε τη ζωή της 21 ετών κόρη μου».

Η θεία της, η Emily Mistry, είπε ότι η Chloe δεν είχε «υποκείμενα προβλήματα υγείας». Έγραψε στα κοινωνικά μέσα: «Η όμορφη και ευγενική μου ανεψιά, Chloe, πέθανε από τον COVID-19. Τα αγαπημένα μου πρόσωπα περνούν από τον πιο αδιανόητο πόνο». «Παρακαλούμε, να τηρήσετε τους κανόνες της Κυβέρνησης».

Η κ.Middleton πιστεύεται ότι είναι το πιο νέο άτομο στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας, που πέθανε από τον κοροναϊό. Η αδερφή της Χλόη, Amy Louise Middleton, δημοσίευσε φωτογραφίες από την Chloe.

Περίπου 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι σε όλη την Αγγλία που θεωρούνται «εξαιρετικά ευάλωτοι» έχουν δεχθεί επιστολές από το NHS που τους συμβουλεύει να παραμείνουν στο σπίτι για τουλάχιστον 12 εβδομάδες για να αποφευχθεί η πιθανότητα να κολλήσουν τον COVID-19.