«Μπες στα παπούτσια των ανθρώπων του μάρκετινγκ για μια μέρα»

Μπες στα παπούτσια των ανθρώπων του Μάρκετινγκ 2Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχή χρονιά η Μαθητική Ημερίδα με τίτλο «Μπες στα παπούτσια των ανθρώπων του μάρκετινγκ για μια μέρα», που συν-διοργανώνεται από το Τμήμα Μάρκετινγκ της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και το Τμήμα Εισδοχής Φοιτητών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και είναι ειδικά σχεδιασμένη για μαθητές και καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η Ημερίδα έλαβε χώρα το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020, με τη συμμετοχή 88 μαθητών και 16 καθηγητών από 13 σχολεία της Κύπρου.

Πρόκειται για μία ημερίδα που έχει γίνει πλέον θεσμός και εστιάζει στο γνωστικό αντικείμενο του «Μάρκετινγκ». Περιλαμβάνει διαλέξεις, συζητήσεις, βιωματικά εργαστήρια και πρακτική εφαρμογή, υπό τη μορφή ομαδικού μαθητικού διαγωνισμού, προσφέροντας έτσι πολύπλευρες εμπειρίες στους μαθητές.Μπες στα παπούτσια των ανθρώπων του Μάρκετινγκ 1

Φέτος, η Δρ Ιωάννα Παπασολωμού, καθηγήτρια του Τμήματος Μάρκετινγκ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, κάλεσε τους μαθητές να «μπουν» στα παπούτσια των πραγματικών λειτουργών Μάρκετινγκ (marketers) για μια μέρα και να σχεδιάσουν μια στρατηγική επικοινωνίας μάρκετινγκ για τον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό «Let’s make Cyprus Green». Σε αυτό το πλαίσιο, οι μαθητές έγιναν merketers για μια μέρα, με στόχο να κάνουν την Κύπρο ξανά πράσινη!