Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 43χρονος που κλείστηκε στην μπυραρία του

 

Παραδόθηκε στην Αστυνομία  λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι ο 43χρονος Ελληνοκύπριος, που για 28 και πλέον ώρες ήταν κλειδωμένος στη μπυραρία του στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας παρά την Πύλα.ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από αρκετές ώρες διαπραγματεύσεων με τους ειδικούς του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού, βγήκε από τη μπυραρία και παραδόθηκε στους άνδρες της Δύναμης. Παρών στην παράδοση ήταν η μητέρα και η δικηγόρος του 43χρονου.

Ο 43χρονος θα οδηγηθεί στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης και από εκεί πιθανόν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας όπου αναμένεται να δώσει κατάθεση.

Χθες γύρω στις δέκα το πρωί η πρώην σύζυγος του, 41 χρόνων από τη Μολδαβία, είχε μεταβεί με δύο φίλες της στη μπυραρία για να συζητήσουν οικονομικά θέματα που αφορούσαν τη διατροφή του παιδιού τους.

Σε κάποια στιγμή, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο 43χρονος ανέσυρε κυνηγετικό όπλο και έριξε δύο πυροβολισμούς στον αέρα με αποτέλεσμα σφαιρίδια να πλήξουν τη 41χρονη στον ώμο και στο στήθος και να τραυματιστεί ελαφρά.

Η γυναίκα με τις φίλες της κατάφερε να βγει από τη μπυραρία και με το αυτοκίνητο της μετέβη στον Αστυνομικό σταθμό Ορόκλινης όπου κατήγγειλε την υπόθεση.

Η περιοχή γύρω από τη μπυραρία παρέμεινε από χθες το μεσημέρι αποκλεισμένη ενώ αρκετά κτίρια στη περιοχή εκκενώθηκαν από την Αστυνομία.