Απόπειρα φόνου εναντίον 38χρονου στη Λάρνακα

 

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκε χθες βράδυ ο  38χρονος, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμούς σε χώρο στάθμευσης  στη Λάρνακα λίγο μετά τις 20:30 στην περιοχή του Λιμανιού δίπλα από το ξενοδοχείο Ελισσώ . 79959b5bcd2d53abfb479daccd054121

Ο 38χρονος δέχθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, πέντε πυροβολισμούς στο λαιμό στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματος του ενώ φέρει σοβαρό τραύμα στο λαιμό και το πρόσωπο.

Το θύμα δέχθηκε τους πυροβολισμούς ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο του και επιχείρησε βάζοντας όπισθεν να διαφύγει από το σημείο με αποτέλεσμα το όχημα του να ακινητοποιηθεί λίγα μέτρα πιο κάτω.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν ένας και φαίνεται να διέφυγε πεζός από τη σκηνή.

Σε δηλώσεις του από τη σκηνή,  ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου ανέφερε ότι το θύμα δέχθηκε πέντε πυροβολισμούς, τρεις στο σώμα του και δυο στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες διεξάγουν έρευνες για εντοπισμό του δράστη ενώ αναμένεται να τεθούν στο μικροσκόπιο των ερευνών τα κλειστά κυκλώματα της περιοχής προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία που παραπέμπουν στην ταυτότητα του δράστη.

Την Αστυνομία, κάλεσαν πολίτες που ήταν μάρτυρες στη σκηνή .