Ανακοινώθηκε επίσημα ο διορισμός Παναγίδη στην ηγεσία ΟΚΥπΥ


Τον διορισμό του  Μάριου Παναγίδη στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) προς αντικατάσταση του Αλέκου Σταμάτη, ενέκρινε σήμερα, το Υπουργικό Συμβούλιο, έπειτα από πρόταση που κατέθεσε εκ μέρους του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου, ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.imagew

Σύμφωνα με ανακοίνωση την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, ο κ. Παναγίδης έχει «μακροχρόνια εμπειρία στη διοίκηση οργανισμών αντίστοιχου οικονομικού και διοικητικού μεγέθους με τον ΟΚΥπΥ».

Μέχρι τώρα, προστίθεται, συμμετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού ως μέλος και, συνεπώς, είναι καλός γνώστης των θεμάτων που απασχολούν τον ΟΚΥπΥ και του μέχρι τώρα χειρισμού τους.

Ο Υπουργός Υγείας εύχεται στον νέο Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΥπΥ «κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο κ. Παναγίδης θα επιτελέσει τα καθήκοντά του υπεύθυνα και με επαγγελματισμό, με στόχο την αυτονόμηση και την αναβάθμιση των δημόσιων νοσηλευτηρίων, έχοντας ως γνώμονα το συμφέρον των ασθενών της Κύπρου».