Απάντηση Αβ.Νεοφύτου στο ΑΚΕΛ: Οι προκλητικές αποφάσεις των τραπεζών δεν θα περάσουν

 

Οι συγκεκριμένες αποφάσεις των τραπεζών πολύ απλά δεν θα εφαρμοστούν και να το θεωρεί δεδομένο ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, απαντώντας σε τοποθέτηση του Αντρου Κυπριανού για τις χρεώσεις των τραπεζών.rr

“Να είναι σίγουρος λοιπόν ο Γενικός Γραμματέας της αριστεράς, πως ο Δημοκρατικός Συναγερμός και λόγο έχει, και ρόλο έχει, αλλά και την αξιοπιστία για να φέρει σε πέρας με επιτυχία, για το δημόσιο καλό και το καλό των πολιτών,  και αυτό το ζήτημα που προέκυψε. Και οι πολίτες, να είναι σίγουροι ότι οι προκλητικές αποφάσεις των τραπεζών για τις ευάλωτες ομάδες δεν θα εφαρμοστούν ποτέ”, αναφέρει.

Ο κ. Νεοφύτου αναφέρει ότι δεν χρειάζεται να κάνει εκκλήσεις, τουλάχιστον στον ΔΗΣΥ, ο κ. Κυπριανού, “αν αυτή είναι η πραγματική του έγνοια”.

“Γιατί εμείς στον Δημοκρατικό Συναγερμό συνειδητά, και με πολιτικό κόστος, βάζουμε πλάτη για το καλό της χώρας μας εδώ και δεκαετίες. Όχι μόνο τα τελευταία εφτά χρόνια που κυβερνούμε, αλλά πάντοτε συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα για ένα κυρίαρχο στόχο: Για τη σταθερή πορεία και ανάπτυξη της χώρας και για την σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού και τραπεζικού τομέα. Εμείς δε συμπεριφερθήκαμε ποτέ ανεύθυνα και με λαϊκισμό”, καταλήγει ο κ. Νεοφύτου.