Το ΑΚΕΛ τίμησε τον βετεράνο του Κόμματος Χριστόφορο Τζιωνή

Η Κ.Ε. του ΑΚΕΛ τίμησε τον βετεράνο του Κόμματος Χριστόφορο Τζιωνή με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 90 χρόνων του.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:
«Ο Χριστόφορος Τζιωνής και μια πλειάδα άλλων Ακελιστών της γενιάς του έχτισαν το Κόμμα μας και το υπερασπίστηκαν σε καιρούς δύσκολους. Έριξαν θεμέλια γερά και άνοιξαν δρόμους για να μπορούμε μέχρι σήμερα να πορευόμαστε με υπερηφάνεια.imagew
Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού ευχαρίστησε το  Χριστόφορο Τζιωνή για την προσφορά του και τόνισε την υποχρέωση του Κόμματος να τιμά αυτούς τους ανθρώπους που σε δύσκολα χρόνια γεμάτα από κινδύνους υπερασπίστηκαν το Κόμμα και εργάστηκαν ώστε το ΑΚΕΛ να γίνει πρωταγωνιστική δύναμη στον τόπο. Επίσης, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ έδωσε την υπόσχεση ότι το δρόμο που άνοιξαν οι βετεράνοι με τους αγώνες τους, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να τους κάνουμε λεωφόρους.
Ο . Χ. Τζιωνής με συγκίνηση ευχαρίστησε την ηγεσία του Κόμματος που τιμά τους ανθρώπους που αγωνίζονται καθημερινά για το Κόμμα, τους εργαζόμενους και την Κύπρο. Απευθυνόμενος στα νεαρότερα στελέχη του Κόμματος, επεσήμανε ότι μόνο ένα ισχυρό ΑΚΕΛ μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που οι ίδιοι έχουν για τη ζωή τους και τους κάλεσε να δώσουν αποφασιστικά τους αγώνες για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας.
Η Κ.Ε. του ΑΚΕΛ δώρισε στο Χριστόφορο Τζιωνή ένα έργο του Φώτου Δημητρίου, το οποίο φιλοτέχνησε με την ευκαιρία των ενενηντάχρονων του ΑΚΕΛ.
Τέτοιου είδους τελετές δεν είναι ούτε τυπικές ούτε γίνονται από υποχρέωση. Είναι η οφειλόμενη τιμή στους ανθρώπους που πάλεψαν και μόχθησαν για την Αριστερά, για την πατρίδα και τον λαό μας. Ανταποδίδουμε στο ελάχιστο για όλα αυτά που πρόσφεραν οι σύντροφοι βετεράνοι σε ολόκληρή τους τη ζωή.»