Ενας νεκρός και έξι τραυματίες από πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον

Πυροβολισμοί έπεσαν στα βορειοδυτικά της Ουάσινγκτον, το βράδυ της Πέμπτης (19/09, τοπική ώρα), και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τουλάχιστον έξι τραυματίες.373882

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν έπειτα από πυροβολισμούς στα βορειοδυτικά της Ουάσινγκτον που ακούστηκαν, στις 22:00, το βράδυ της Πέμπτης (19/09, τοπική ώρα).

Το Μητροπολιτικό Αστυνομικό Τμήμα έσπευσε στο σημείο, δηλαδή μεταξύ της 14ης Οδού και του αυτοκινητοδρόμου Κολούμπια. Επίσης, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, εκεί βρίσκονταν και ασθενοφόρα.

Πολλά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, μετέδωσαν -αρχικά- ότι τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχουν τραυματισθεί.

​Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το NBC, οι τραυματίες έχουν διακομισθεί στο νοσοκομείο και δύο από αυτούς είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Στη συνέχεια, ο τοπικός διοικητής, Στιούαρτ Έμερμαν, ανέφερε ότι ένας νεκρός και άλλοι πέντε τραυματίες ήταν ο απολογισμός του συμβάντος.

Όπως ανέφερε σε σχετική ενημέρωση:

«Έξι άτομα στον αυτοκινητόδρομο της Κολούμπια τραυματίσθηκαν από πυροβολισμούς. Ένα από αυτά τα άτομα έχει αποβιώσει. Τα άλλα πέντε άτομα που έχουν διακομισθεί στα νοσοκομεία της περιοχής με διάφορα τραύματα, που κυμαίνονται από μη κρίσιμα έως κρίσιμα».

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν το συμβάν, δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες σχετικά με τον δράστη.