Ελλάδα:Σκύλος της οικογένειας κατασπάραξε βρέφος τριων μηνών

 

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένα κοριτσάκι τριών μηνών έχασε τη ζωή του το πρωί, έπειτα από την επίθεση του σκύλου, ράτσας ροτβάϊλερ, της οικογένειάς του μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, διερευνά η αστυνομία.imagew-5.aspx

Το μωρό διακομίστηκε από την 35χρονη μητέρα του στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, λίγο πριν από τις 10:00, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η μητέρα βρίσκεται  σε κατάσταση σοκ, ενώ της παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Στη διάρκεια της ανάκρισης σήμερα η μητέρα κατέρρευσε και δεν ήταν σε θέση να απαντήσει. Αφέθηκε ελεύθερη αφού κατηγορηθηκε για εγκληματική αμέλεια.

Σημειώνεται, ότι η οικογένεια έχει άλλα τρία παιδιά, ενώ, σύμφωνα με καταθέσεις γειτόνων στην αστυνομία, το σκυλί ήταν συνήθως στο μπαλκόνι του σπιτιού.Σύμφωνα με τη γιαγιά του βρέφους το σκυλί έσκισε τη σίτα του μπαλκονιού και μπήκε στο σπίτι όπου άρπαξε το βρέφος από το καλαθάκι του. Η μητερα εσπευσε στη σκηνή και όταν είδε το σκύλο να κρατεί με τα δόντια του βρέφος  το ελευθέρωσε  αλλά πλεον ήταν αργά.