Συνελήφθη ο 29χρονος που κτύπησε με το όχημα του δύο πεζούς στο Αβδελλερό

Η Αστυνομία συνέλαβε σήμερα τον 29χρονο ο οποίος τα ξημερώματα κτύπησε με το αυτοκίνητο του δύο πεζούς, σε δρόμο της Κοινότητας Αβδελλερού.imagew-3.aspx

Σύμφωνα με την Αστυνομία σήμερα γύρω στις 1.20 μετά τα μεσάνυκτα, ο 29χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του σε δρόμο στο Αβδελλερό, όπου στην πλατεία της Κοινότητας διεξαγόταν χοροεσπερίδα.

Ο 29χρονος φέρεται αρχικά να χτύπησε με το αυτοκίνητο του 46χρονο πεζό και στη συνέχεια χτύπησε και δεύτερο άτομο ηλικίας 49 χρόνων, ο οποίος βρισκόταν πεζός κοντά στο σταθμευμένο όχημα του.

Στη συνέχεια ο 29χρονος προσέκρουσε με το όχημα του στο σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας τον 46χρονο και τον 29χρονο, ενώ ο 49χρονος δεν επιθυμούσε να μεταβεί στο Νοσοκομείο.

Ο 46χρονος αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς του ΤΑΕΠ, διαπιστώθηκε ότι έφερε μώλωπες και φούσκωμα στο αριστερό του πόδι και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έλαβε εξιτήριο σήμερα το πρωί.

Ο 29χρονος έφερε εκχυμώσεις και θλαστικό τραύμα στο πηγούνι και του έγινε συρραφή, ενώ αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε επίσης σήμερα το πρωί.

Ωστόσο δύο ώρες αργότερα ο 29χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία δυνάμει δικαστικού εντάλματος και εναντίον του διερευνάται υπόθεση αμελών και απερίσκεπτων πράξεων, επίθεσης, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και τροχαίας σύγκρουσης.

Αργότερα σήμερα ο 29χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου.