ΗΠΑ:Σοκ προκαλεί το προσωπικό ημερολόγιο του μακελάρη του Οχάιο

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες από τις ιδιόχειρες σημειώσεις του προσωπικού ημερολογίου, που διατηρούσε ο μακελάρης, που σκόρπισε τον θάνατο στο Οχάιο.1-307

Ο 24χρονος Κόνορ Μπετς, δράστης του αιματηρού επεισοδίου, στο ημερολόγιο που διατηρούσε χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως «την ενσάρκωση του κακού» ενώ στις σημειώσεις του βρέθηκαν και αναφορές σε ανθρώπινο κυνηγητό και μαζικές δολοφονίες, τις οποίες κι έκανε πράξη.

Επιπρόσθετες αναφορές γίνονται στον σατανά, σύμφωνα με την DailyMail.com, καθώς ο δράστης θεωρούσε τον εαυτό του ως εκπρόσωπό του ενώ φαίνεται, σύμφωνα με τις σημειώσεις του, να γνώριζε για τα ψυχολογικά προβλήματα που είχε.1-306-600x450

Ο μακελάρης του Ελ Πάσο ήθελε να σκοτώνει Μεξικανούς 

Εξάλλου ο  μακελάρης που δολοφόνησε 22 ανθρώπους στο Walmart του Ελ Πάσο, στο Τέξας, το περασμένο Σαββατοκύριακο, είπε στην αστυνομία ότι στόχος του ήταν «Μεξικανοί», έγραψε την Παρασκευή η εφημερίδα Washington Post.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι περιήλθε στην κατοχή της το επίσημο έγγραφο της σύλληψής του, στο οποίο η αστυνομία σημειώνει ότι ο Πάτρικ Κρούσιους ομολόγησε πως διέπραξε την ένοπλη επίθεση.

«Είμαι αυτός που πυροβόλησε»arrest

«Εγώ είμαι αυτός που πυροβόλησε» είπε ο Κρούσιους στην αστυνομία, την ώρα της σύλληψής του, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα που επικαλείται το επίσημο έγγραφο, το οποίο συνέταξε ο ντετέκτιβ Αντριαν Γκαρσία την Κυριακή, μία ημέρα μετά το μακελειό.

Η αστυνομία έθεσε τον Κρούσιους υπό κράτηση, αφού επενέβη μετά τις πληροφορίες που είχε λάβει για περιστατικό με πυροβολισμούς.

Οι αστυνομικοί είδαν αυτοκίνητο να σταματάει σε διασταύρωση κοντά στο Walmart. Ανδρας βγήκε από το όχημα με τα χέρια ψηλά και παραδόθηκε, αναφέρεται στο έγγραφο.

«Στόχος οι Μεξικανοί»

«Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι άνοιξε πυρ εντός του καταστήματος χρησιμοποιώντας ΑΚ-47 και πυροβόλησε εναντίον αθώων θυμάτων» έγραψε ο Γκαρσία.

Ο Κρούσιους, σύμφωνα με τη Washington Post, ομολόγησε ότι στόχος του ήταν «Μεξικανοί».

Η αστυνομία του El Paso αρνήθηκε να σχολιάσει στο Reuters την έκθεση.