Στη Γενεύη για τα 100χρονα της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας ο Πρόεδρος


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έφθασε σήμερα στη Γενεύη όπου θα συμμετάσχει στο Συνέδριο της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO), με την ευκαιρία της Εκατονταετηρίδας της Οργάνωσης, ενώ θα έχει συναντήσεις με τον Γενικό Διευθυντή του ILO Guy Ryder και τον Μαλτέζο Πρωθυπουργό Joseph Muscat.imagew

Ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρει ότι στο Συνέδριο, το οποίο θα αρχίσει τις εργασίες του αύριο, 10 Ιουνίου, θα συμμετέχουν επίσης αρχηγοί κρατών ή κυβερνήσεων και ο ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

Όπως αναφέρεται, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα χαιρετίσει τις εργασίες του Συνεδρίου με Παρέμβαση του την Τρίτη, 11 Ιουνίου, στις 11.30 το πρωί (ώρα Κύπρου).

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του ILO Guy Ryder, ενώ νωρίς το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα έχει διμερή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Μάλτας Joseph Muscat.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακαθίσει σε επίσημο γεύμα που παραθέτει προς τους συμμετέχοντες αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων ο Γενικός Διευθυντής του ILO.

Στη Γενεύη, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.